Τιμά τον Ζίκο η Ουντινέζε για τα 120 χρόνια της

Ο Ζίκο, ο οποίος ως προπονητής δούλεψε και στον Ολυμπιακό, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στη γιορτή της Ουντινέζε για τα 120 χρόνια της.

2/7/1982 Football World Cup 1982.
Brazil v Argentina.
Zico runs away in celebration at his goal.
Photo: Mark Leech / Offside.
2/7/1982 Football World Cup 1982. Brazil v Argentina. Zico runs away in celebration at his goal. Photo: Mark Leech / Offside. MARK LEECH - OFFSIDE

Σε αντίθεση με πολλούς Βραζιλιάνους της γενιάς του ο Ζίκο δεν είχε πλούσια ποδοσφαιρική εμπειρία στην Ευρώπη. Στη Γηραιά Ηπειρο έπαιξε μόλις για δύο χρόνια και αυτά στην Ουντινέζε, από το 1983 έως το 1985.

Ομως ο Βραζιλιάνος πάλαι ποτέ σούπερ σταρ της Εθνικής Βραζιλίας θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στις εκδηλώσεις της Ουντινέζε για τα 120 χρόνια της ιστορίας της.

Στις 19 Φεβρουαρίου ο Ζίκο θα βρεθεί στο αγαπημένο του Φρίουλι (στο παιχνίδι με τη Σασουόλο) και θα πρωταγωνιστήσει στη γιορτή που ετοιμάζει η Ουντινέζε για τους φιλάθλους της.

"Είμαι πάντα ευτυχισμένος όταν επιστρέφω στο Ούντινε αν και έμεινα εκεί μόλις δύο χρόνια. Μακάρι να φέρω τύχη στην Ουντινέζε και εκτιμώ απεριόριστα την τιμή που θα με κάνει ο σύλλογος" τόνισε στη σχετική δήλωσή του ο Ζίκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK