Οι σφαλιάρες "πέφτουν βροχή" και ο Στραματσόνι... πανηγυρίζει

Η Ουντινέζε δέχεται το ένα αγωνιστικό χαστούκι μετά το άλλο και ο Αντρέα Στραματσόνι είναι πλέον μεγάλο φαβορί για να επιστρέψει στην πατρίδα του και στον πάγκο των "φριουλάνι".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ EUROKINISSI

Η πορεία του σε Ίντερ, Ουντινέζε δεν ενθουσίασε τους συμπατριώτες του και σε Παναθηναϊκό και Σπάρτα Πράγας απέτυχε παταγωδώς, παρόλα αυτά ο Αντρέα Στραματσόνι είναι έτοιμος να επανακάμψει στους πάγκους.

Συγκεκριμένα σε αυτόν των "φριουλάνι" στον οποίο είχε κάτσει τη σεζόν 2014-15, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν πάρει την απόφασή τους να απολύσουν τον Μάσιμο Όντο και να φέρουν στη θέση του τον "Στράμα".

Αιτία η τραγική πορεία της Ουντινέζε εδώ και πολύ καιρό, με την ομάδα του ιταλικού Βορρά να μετράει 11 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα (μακράν η πιο ντεφορμέ ομάδα της λίγκας) και να απειλείται ακόμα και με υποβιβασμό αφού τη χωρίζουν μόλις τέσσερις βαθμοί από την επικίνδυνη ζώνη.

Όλα αυτά έχουν φέρει τον Μάσιμο Όντο σε δυσμένεια και σύμφωνα με την "Tuttosport" ο Αντρέα Στραματσόνι έχει πάρει ουσιαστικά το χρίσμα και μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει αναλάβει επίσημα καθήκοντα στην Ουντινέζε

News 24/7

24MEDIA NETWORK