Απίθανο παρασκήνιο: Απόψε το βράδυ θα γίνει χαμός στην Ιταλία

Το παιχνίδι της Παλέρμο με την Ελλάς Βερόνα συγκεντρώνει απόψε (15/5, 21:45) τα βλέμματα των φίλων του ιταλικού ποδοσφαίρου, λόγω ενός απίθανου παρασκηνίου.

Απίθανο παρασκήνιο: Απόψε το βράδυ θα γίνει χαμός στην Ιταλία

Στην αναμέτρηση της Παλέρμο με την Ελλάς Βερόνα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα σήμερα (15/5) στην Ιταλία, καθώς από αυτό το ματς αναμένεται να κριθεί εν πολλοίς το αν οι Σικελοί ή Κάρπι, θα ακολουθήσουν τους φιλοξενούμενους και τη Φροζινόνε στη Serie B.

Το όλο θέμα έχει να κάνει με το συμφέρον της Ελλάς Βερόνα, να καθίσει να χάσει από την Παλέρμο, προκειμένου να σωθούν οι γηπεδούχοι και να υποβιβαστεί η Κάρπι. Για ποιο λόγο; Πολύ απλά επειδή οι ομάδες που υποβιβάζονται στην Ιταλία παίρνουν οικονομική ενίσχυση, το οποίο μοιράζεται ανάλογα με τα χρόνια παρουσίας της κάθε μία στη μεγάλη κατηγορία. Για τον λόγο αυτό η Βερόνα που προσδοκά σε περισσότερα έσοδα, επιθυμεί να υποβιβαστεί η Κάρπι και όχι η Παλέρμο. Εν ολίγοις, για τη Βερόνα η ήττα στο αποψινό παιχνίδι, είναι το πιο συμφέρον αποτέλεσμα.

Το παράδοξο αυτό βέβαια δεν έχει αφήσει άπραγους τους ανθρώπους της Κάρπι, ο ιδιοκτήτης της οποίας, Στέφανο Μπονατσίνι, έχει προειδοποιήσει σε όλους τους τόνους τους επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής, να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο ματς, ούτως ώστε να διαπιστωθεί (στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό), το αν οι φιλοξενούμενοι θα έχουν μειωμένη απόδοση.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, το βράδυ με το τέλος της αγωνιστικής και την "αυλαία" στο ιταλικό πρωτάθλημα, η Ιταλία να θυμίσει λίγο Ελλάδα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα εξωγωνιστικά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK