ΑΠΟΘΕΩΣΗ: Standing ovation και δάκρυα για τον Τόνι

Ο Λούκα Τόνι γνώρισε την καθολική αποθέωση από τους φίλους της Ελλάς Βερόνα, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με τη Γιουβέντους, με τον Ιταλό στράικερ να ξεσπάει σε λυγμούς. Δείτε τα VIDEOS.

VERONA, ITALY - MAY 08:  Luca Toni  of Hellas Verona celebrates after scoring  his opening goal from the penalty spot during the Serie A match between Hellas Verona FC and Juventus FC at Stadio Marc'Antonio Bentegodi on May 8, 2016 in Verona, Italy.  (Photo by Dino Panato/Getty Images)
VERONA, ITALY - MAY 08: Luca Toni of Hellas Verona celebrates after scoring his opening goal from the penalty spot during the Serie A match between Hellas Verona FC and Juventus FC at Stadio Marc'Antonio Bentegodi on May 8, 2016 in Verona, Italy. (Photo by Dino Panato/Getty Images) GETTY IMAGES

Την τελευταία του παράσταση μπροστά στο κοινό της Βερόνας έδωσε ο Λούκα Τόνι. Πριν από λίγες ημέρες ο Ιταλός επιθετικός ανακοίνωσε πως θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και, όπως είναι λογικό, η ατμόσφαιρα στο "Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι" ήταν συναισθηματικά φορτισμένη.

Οι συμπαίκτες, οι φίλαθλοι, αλλά κι η διοίκηση της ιταλικής ομάδας τίμησαν τον έμπειρο άσο για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο κι ο ίδιος τους το ανταπόδωσε, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ με πέναλτι αλά Πανένκα. Στο 85ο λεπτό, ο Τόνι έγινε αλλαγή και γνώρισε την καθολική αποθέωση από τον κόσμο της ιταλικής ομάδας, ενώ κάτι παρόμοιο συνέβη και μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Μάλιστα, ο βετεράνος άσος δεν άντεξε τη συγκίνηση και ξέσπασε σε λυγμούς.

Δείτε τα VIDEOS:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γκολ αλά Πανένκα στο "αντίο" ο Τόνι

News 24/7

24MEDIA NETWORK