Έχασε τη μάχη ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Παρασκευής (17/7) σε ηλικία 34 ετών, ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία.

Έχασε τη μάχη ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα

Θλίψη στην οικογένεια Μόρα. Ο αδερφός του διεθνή αμυντικού Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Παρασκευής (17/7) σε ηλικία 34 ετών χάνοντας τη μάχη με τη λευχαιμία.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα, Ελλάς Βερόνα, ανακοίνωσε το τραγικό συμβάν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (18/7) εκφράζοντας τα βαθύτατα συλλυπητήριά της. Παράλληλα έδωσε άδεια στον Έλληνα παίκτη για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του:

Ο Μόρας (σ.σ. ο πρεσβύτερος) νοσηλευόταν για καιρό στην Αυστραλία, αλλά εδώ και λίγες ημέρες είχε μεταφερθεί στην πατρίδα του, όπου συνέχιζε τη νοσηλεία. Τον Απρίλη του 2014 βρέθηκε στην Αυστραλία για διακοπές επισκεπτόμενος κάποια ξαδέλφια του.

Μια εβδομάδα μετά και από την στιγμή που ένιωθε κάποια αδιαθεσία επισκέφθηκε στο νοσοκομείο για κάποιες "προληπτικές" εξετάσεις. Όπως αποδείχθηκε όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά. Μετά από δυο μέρες οι γιατροί του νοσοκομείου ειδοποίησαν τα ξαδέρφια του Δημήτρη Μόρα πως ο 34χρονος έπρεπε άμεσα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αυστραλίας καθώς έπασχε από καλπάζουσα λευχαιμία. Μάλιστα απαγόρεψαν να ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα καθώς ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να του κόστιζε ακόμα και τη ζωή του.

Ο Δημήτρης Μόρας μπήκε στην κλινική "Alfred" της Μελβούρνης και άρχισε την θεραπεία του ενώ με το που έγινε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε αρκετοί Έλληνες ομογενείς τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο για να του συμπαρασταθούν και να τον βοηθήσουν όπως μπορούν. Μάλιστα ο Βαγγέλης Μόρας ταξίδεψε αρκετές φορές μέσα στη χρονιά στην Αυστραλία προκειμένου να συμπαρασταθεί στον αδερφό του, αλλά και να τον βοηθήσει δωρίζοντάς του μυελό των οστών.

Πηγή: kosmoslarissa.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK