Ο Πατσίνι βάζει την ευτυχία πάνω από τα χρήματα

Ο Τζιαμπάολο Πατσίνι δεν τρελαίνεται για το χρήματ των Κινέζων. Δεν τρελαίνει για τα χρήματα γενικώς. Επιχείρησε δε να καταγράψει το σκέπτικό του.

Ο Πατσίνι βάζει την ευτυχία πάνω από τα χρήματα

Oι Κινέζοι προσφέρουν πακτωλό χρημάτων σε ευρωπαίους και λατινοαμερικανούς ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν το πρωτάθλημά τους αλλά μην νομίζετε ότι συγκινούνται άπαντες.

Υπάρχουν και αυτοί που σκέφτονται περισσότερο συναισθηματικά ή και περισσότερο λογικά αν το δεις κανείς το πράγμα από μία άλλη άποψη. Αυτό συμβαίνει ας πούμε με τον Τζιαμπάολο Πατσίνι ο οποίος δεν... συγκινείται.

" Δεν κάνω κάτι για να κερδίζω μόνο, θέλω να περνάω και καλά, να είμαι ευτυχισμένος. Δεν λέω, είναι σημαντικά τα χρήματα αλλά πρέπει κιόλας να απολαμβάνω αυτό που κάνω" απάντησε στην ερώτηση για το αν θα πήγαινε στην Κίνα να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο Πατσίνι, στα 33 του πλέον, εξακολουθεί να βγάζει το ψωμί του στην Ιταλία με την Ελλάς Βερόνια. Είχαν προηγηθεί η Αταλάντα, η Φιορεντίνα, η Σαμπντόρια, η Ιντερ και η Μίλαν. Τη χώρα του δεν την έχει απαρνηθεί μέχρι τώρα ο Ιταλός στράικερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK