Το συγκινητικό μήνυμα του Μόρα για τον αδελφό του

Ο Βαγγέλης Μόρας έκλεισε την Τετάρτη (26/8) τα 34, ωστόσο αντί να γιορτάσει έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον αδερφό του που έφυγε τον Ιούλιο από τη ζωή.

Στις 17 Ιουλίου, ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης, έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 34 ετών.

Την Τετάρτη (26/8), ο άσος της Βερόνα έκλεισε τα 34, ωστόσο, επηρεασμένος ακόμα από τον θάνατο του αδελφού του, αντί να γιορτάσει, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τις ευχές σας!! Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να γιορτάσω αυτήν την περίοδο, μου είναι πολύ δύσκολο αλλά θα εκμεταλλευτώ την σημερινή ημέρα για να δώσω το μήνυμα που θα ήθελε ο αδελφός μου : Αφιερώστε ένα λεπτό από το χρόνο σας για να γίνεται δότης μυελού των οστών", έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο instagram ο Έλληνας αμυντικός, συνοδεύοντας το post του με μια φωτογραφία του ίδιου με τον αδερφό του.

Ένα μεγαλο ευχαριστώ σε όλους σας για τις ευχές σας!! Η αλήθεια ειναι ότι δεν μπορώ να γιορτάσω αυτην την περίοδο ,μου ειναι πολυ δυσκολο αλλα θα εκμεταλλευτώ την σημερινή ημέρα για να δώσω το μήνυμα που θα ήθελε ο αδελφός μου : Αφιερώστε 1 λεπτό απο τον χρονο σας για να γίνεται δότης μυελού των οστών!!! Un grande grazie di cuore a tutti voi per gli auguri !! La verità è che è molto difficile a festeggiare questa periodo, però voglio sfruttare questa giornata per dare il messaggio che il mio fratello voleva: Dedicate un minuto del vostro tempo per diventare donatore di midollo osseo!!!#savemoras #midollo #donare #bonemarrow

A photo posted by Moras Vangelis (@moras_vangelis) on

Διαβάστε ακόμη:

Ξεχωριστή τιμή για τον Βαγγέλη Μόρα