Πετρόπουλος στο Contra.gr: "Έχω πάθει την πλάκα μου!"

Ενθουσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και την οργάνωση της Μπάρι είναι όπως δήλωσε στο Contra.gr ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Πετρόπουλος στο Contra.gr: "Έχω πάθει την πλάκα μου!"
Πετρόπουλος INTIME SPORTS

Λίγες ώρες μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του με την Μπάρι, ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε στο Contra.gr για τις πρώτες εντυπώσεις του.

"Έχω πάθει την πλάκα μου με τις εγκαταστάσεις. Υπάρχουν 15 φροντιστές! Τέτοια οργάνωση δεν βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι και ομάδα της Serie A θα ζήλευε αυτά που διαθέτει η Μπάρι", είπε αρχικά ο 29χρονος επιθετικός.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος εμφανίστηκε... διαβασμένος, αφού προσέθεσε: "Ο προπονητής της ομάδας (σ.σ. Ντάβιντε Νίκολα) έχει πανηγυρίσει άνοδο στη Serie A με την Λιβόρνο. Ο τεχνικός διευθυντής πέρασε από την Κλουζ και μάλιστα έχει πάρει πρωτάθλημα με τον Καπετάνο".

Ερωτηθείς για τους στόχους της Μπάρι, ο "Πετρογκόλ" απάντησε: "Από πέρυσι έχει βάλει στόχο να ανέβει. Εφέτος έχει εντείνει τις προσπάθειές της. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να ενσωματωθώ στην ομάδα. Η πόλη έχει λιμάνι. Πιστεύω ότι θα είναι όμορφη η ζωή εδώ".

Φυσικά, ο Αντώνης Πετρόπουλος επεσήμανε ότι η συνύπαρξή του με τον Σάββα Γκέντσογλου θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί πιο γρήγορα.

Διαβάστε ακόμη:

Στην Μπάρι ο Πετρόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK