Συνελήφθη ο πρόεδρος της Κατάνια για στημένα παιχνίδια

Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε το πρωί της Τρίτης (23/6) τον πρόεδρο της Κατάνια, Αντονίνο Πουλβιρέντι, μαζί με άλλα έξι στελέχη της ομάδας για στημένους αγώνες.

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Κατάνια για στημένα παιχνίδια

Σε μαζικές συλλήψεις στελεχών της Κατάνια προχώρησαν οι ιταλικές αρχές το πρωί της Τρίτης (23/6). Επτά στελέχη της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου, Αντονίνο Πουλβιρέντι είναι κατηγορούμενα για στήσιμο αγώνων προκειμένου να παραμείνει η ομάδα στη Serie B.

Πιο συγκεκριμένα οι αρχές συνέλαβαν τον πρώην τεχνικό διευθυντή της σικελικής ομάδας, Ντανιέλε Ντελικάρι, τους αθλητικούς διευθυντές, Τζιοβάνι Ιμπελιτζέρι, Πιέρο ντι Λούτζιο, Φαμπρίτζιο Μιλότζι, Φερνάντο Αρμπότι, καθώς και το γενικό διευθυντή, Πάμπλο Κοσεντίνο.

Όλοι τους κατηγορούνται πως "αγόρασαν" παιχνίδια προς το φινάλε του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να τερματίσει η ομάδα στην 15η θέση και να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη κι όπως όλα δείχνουν αναμένονται να υπάρξουν ακόμα περισσότερα στοιχεία τις προσεχείς ώρες. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Serie B, Αντρέα Αμπόντι, σχολίασε από τη μεριά του: "Νιώθω μεγάλη θλίψη. Σε περίπτωση που όλα αυτά επιβεβαιωθούν στο δικαστήριο, η τιμωρία πρέπει να είναι σκληρή. Θέλουμε να λάμψει η αλήθεια το συντομότερο δυνατό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK