Αυτός είναι ο παίκτης που αποθεώνει ο Γκατούζο

Ο Αντρέα Λατσάρι αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή της Πίζα και ο Τζενάρο Γκατούζο δήλωσε πως... δεν θα τον ξεχάσει ποτέ! Διαβάστε το λόγο που επαίνεσε τον Ιταλό μέσο.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποθεώνει ο Γκατούζο

Ο Αντρέα Λατσάρι έχει φάει με το... κουτάλι τα γήπεδα της Serie A μετρώντας 221 συμμετοχές με τις Αταλάντα, Κάλιαρι, Φιορεντίνα, Ουντινέζε και Κάρπι, ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες ανήκει στην Πίζα του Τζενάρο Γκατούζο.

Το εντυπωσιακό στην περίπτωση του 30χρονου Ιταλού μέσου, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκρότηματος σε επίπεδο Ελπίδων (9 συμμετοχές και 2 γκολ από το 2004 μέχρι το 2007) είναι πως πήγε με ελάχιστα χρήματα στη νέα του ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο της τάξης των 1.500 ευρώ το μήνα.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποθεώνει ο Γκατούζο

Αυτό δεν πέρασε στα... ψιλά από τον Τζενάρο Γκατούζο, με τον "Ρίνγκιο" να στάζει μέλι για το νέο απόκτημα της ομάδας του στο φινάλε του αγώνα Κάρπι-Πίζα (1-1) λέγοντας: "Ο Λατσάρι με κάνει να αισθάνομαι άνετα, δέχτηκε ένα συμβόλαιο με μίνιμουμ αποδοχές και είναι μία χειρονομία που δεν θα ξεχάσω ποτέ".

Για να προσθέσει ο "Ρίνγκιο" παίρνοντας αφορμή από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα της Τοσκάνης: "Σίγουρα τα προβλήματα μας δίνουν δύναμη. Ίσως αν πήγαιναν όλα καλά να μην ήμασταν τόσο ενωμένοι.

Τώρα είμαστε ένα ενωμένο γκρουπ, είναι ικανοποίηση να τους προπονώ, τα παιδιά με αντέχουν ακόμα και όταν υπερβάλλω μερικές φορές. Χρειάζεται να βελτιωθώ και εγώ ο ίδιος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK