Ο... τελειωμένος Λεντέσμα πάει για άθλο αλά Ηρακλή

Μπορεί ο Κριστιάν Λεντέσμα να κρίθηκε ανεπαρκής στον Παναθηναϊκό και να αποχώρησε τον Γενάρη, στα 34, ωστόσο, πάει να σώσει τον... Ηρακλή της Ιταλίας! Στην νέα του ομάδα παραλίγο να ήταν συμπαίκτης με παίκτη που συνεχίζει στους πράσινους.

Ο... τελειωμένος Λεντέσμα πάει για άθλο αλά Ηρακλή
ledesma ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όταν το καλοκαίρι ανακοινώθηκε η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον έμπειρο μέσο, πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν τον προβληματισμό τους. Όχι για την ποιότητα του ποδοσφαιριστή, αλλά για το γεγονός πως στα 33 προς 34 ήταν δύσκολο να κρατήσει τη μεσαία γραμμή στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ο Λεντέσμα πήρε... προαγωγή σε κάτι-σαν-δεκάρι στους πράσινους, αλλά με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο ακόμα και αυτή η δοκιμή ήταν καταδικασμένη σε αποτυχία. Με την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη ο Λεντέσμα μπήκε στο περιθώριο. Στη θέση του προτιμήθηκαν, σωστά, οι πιο αθλητικοί Ζέκα - Κουρμπέλης και ο έμπειρος άσος αποχώρησε σαν κύριος με προορισμό την Ιταλία και την Τερνάνα.

ΒΡΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

Η αλήθεια είναι πως το ξεκίνημα του στη νέα του ομάδα δεν ήταν εύκολο. Η Τερνάνα βρισκόταν σε δύσκολη βαθμολογικά θέση ( στην 29η αγωνιστική ήταν τελευταία), ενώ ο ίδιος βρισκόταν πίσω σε φυσική κατάσταση. Όλα αυτά άλλαξαν τον Φεβρουάριο. Ο παίκτης έμεινε εκτός για δέκα ημέρες με σκοπό να βρει τη φόρμα του και από τότε παίζει καταλυτικό ρόλο στο απίστευτο come back της Τερνάνα ( 16 συμμετοχές μέχρι στιγμής).

Από τελευταία έχει ανέβει πλέον στην 20η θέση. Είναι πέντε πόντους από την σωτηρία και μόλις έναν από τα μπαράζ παραμονής. Κι αυτό σε κάποιους ακούγεται μικρό επίτευγμα, να πούμε πως πριν δέκα αγωνιστικές ήταν επτά πόντους από τα μπαράζ και οκτώ από την σωτηρία.

Στα τελευταία δέκα παιχνίδια η Τερνάνα μετρά πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με τον 34άχρονο άσο να έχει μοιράζει δυο ασίστ στα δυο νικηφόρα ματς. Καθόλου άσχημα για έναν... τελειωμένο. Και να φανταστεί κανείς πως ο Λεντέσμα θα μπορούσε να είναι συμπαίκτης με τον Διαμαντή Χουχούμη, αφού ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού δοκιμάστηκε από την Τερνάνα το καλοκαίρι και μάλιστα αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι των Ιταλών! Τελικά κόπηκε λόγω της κόντρας του προπονητή με τη διοίκηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK