"Οργιάζει" στη Serie B o Ιταλός φορ που ήθελε ο Στραματσόνι!

Ο Τζαμπάολο Πατσίνι, για τον οποίο είχε ρωτήσει ο Στραματσόνι αλλά δεν προχώρησε λόγω κόστους ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό, φέτος "κάνει παπάδες". Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Οργιάζει" στη Serie B o Ιταλός φορ που ήθελε ο Στραματσόνι!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για τον Τζαμπάολο Πατσίνι (ο Αντρέα Στραματσόνι επικοινώνησε μάλιστα με τον πρόεδρο της Ελλάς Βερόνα, Μαουρίτσιο Σέτι και ρώτησε για τον 32χρονο στράικερ) όμως τα 1.200.000 ευρώ που ζήτησε η Ελλάς Βερόνα για να τον παραχωρήσει ως δανεικό κρίθηκαν υπερβολικό ποσό από τους "πράσινους" και η περίπτωση αυτή δεν προχώρησε.

Verona's forward Giampaolo Pazzini celebrates after scoring the second goal of the Italian serie A soccer match between Hellas Verona FC and AC Chievo Verona at Bentegodi Stadium in Verona, 20 February 2016. 
ANSA/ FILIPPO VENEZIA
Verona's forward Giampaolo Pazzini celebrates after scoring the second goal of the Italian serie A soccer match between Hellas Verona FC and AC Chievo Verona at Bentegodi Stadium in Verona, 20 February 2016. ANSA/ FILIPPO VENEZIA ANSA

Λίγους μήνες αργότερα όμως, αν κοιτάξει κανείς τα πεπραγμένα του "Πάτσο" στη φετινή Serie B, θα θεωρήσει μικρό το συγκεκριμένο ποσό. Συγκεκριμένα, μετά από 8 αγωνιστικές στη Serie B οι Βερονέζοι βρίσκονται στη 2η θέση (έχουν 17 βαθμούς έναντι 18 της Τσιταντέλα) και αυτό το οφείλουν σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Τζαμπάολο Πατσίνι, που είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα έχοντας πετύχει 8 γκολ σε 5 ματς που έχει αγωνιστεί.

"Οργιάζει" στη Serie B o Ιταλός φορ που ήθελε ο Στραματσόνι!

Το ερώτημα μάλιστα που θέτουν τα ιταλικά μίντια είναι το εξής: "Ο Πατσίνι δεν... έκανε σε καμία ομάδα της Serie A"; Δικαιολογούν μάλιστα αυτό το ερώτημα τονίζοντας πως μέχρι τώρα ο 32χρονος φορ, με θητεία σε Αταλάντα, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Ίντερ και Μίλαν, έχει πετύχει φέτος με τη φανέλα της Ελλάς Βερόνα περισσότερα γκολ σε σύγκριση με τις Έμπολι, Παλέρμο, Κροτόνε, Ουντινέζε και Πεσκάρα!

Ο ΠΑΤΣΙΝΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟ 2-2 ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΛΙ

News 24/7

24MEDIA NETWORK