Θεϊκές ατάκες από Γκατούζο μετά από ήττα της Πίζα

Ο Τζενάρο Γκατούζο είδε την Πίζα να χάνει εντός έδρας με γκολ στα τελευταία λεπτά και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του. Διαβάστε δύο σούπερ ατάκες που χάρισε ο "Ρίνγκιο"!

Θεϊκές ατάκες από Γκατούζο μετά από ήττα της Πίζα

Έχει συνηθίσει να μην "μασάει τα λόγια" του είτε στα καλά είτε στα άσχημα και το ίδιο έκανε και το απόγευμα της Κυριακής ο Τζενάρο Γκατούζο.

Μετά την ήττα της Πίζα από την SPAL 2013 με γκολ στο 85' χαρακτήρισε "κοτόπουλα" τους παίκτες του για τον τρόπο που άφησαν τη νίκη να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια τους ενώ τόνισε πως τα προβλήματα της ομάδας του τα γνωρίζει ακόμα και ο... Πύργος της Πίζα!

"Σήμερα ήμασταν κοτόπουλα, δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος όταν παίξαμε σε όλο το ματς για να πάρουμε τη νίκη. Ήταν μία καλή εμφάνιση αλλά θα πρέπει να έχουμε περισσότερο δηλητήριο, μεγαλύτερη διάθεση για να μη χαρίζουμε τίποτα στους αντιπάλους μας", δήλωσε αρχικά ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ και συνέχισε:

Θεϊκές ατάκες από Γκατούζο μετά από ήττα της Πίζα

"Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όσον αφορά στα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου τις γνωρίζουν όλοι. Ακόμα και ο Πύργος της Πίζα που δεν μιλάει, τις γνωρίζει.

Δεν ψάχνουμε όμως για άλλοθι και προσπαθούμε όλοι μέσα στην ομάδα να μην επηρεαζόμαστε από τις καταστάσεις. Ο στόχος μας είναι η σωτηρία και μετά βλέπουμε. Μέχρι να αλλάξει κάτι θα συνεχίσουμε να τιμάμε τη φανέλα που είναι και το καθήκον μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK