ΕΠΙΚΟ σφύριγμα: χειροκρότησε συμπαίκτη και αποβλήθηκε!

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα για την τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας, με διαιτητή να δείχνει κόκκινη κάρτα σε παίκτη επειδή παρεξήγησε χειρονομία του στο τέλος μίας φάσης (VIDEO)!

ΕΠΙΚΟ σφύριγμα: χειροκρότησε συμπαίκτη και αποβλήθηκε!

Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει μία σοφή λαϊκή ρήση και το σίγουρο είναι πως ο Αντόνιο Πίτσι ανήκει στην αντίπερα όχθη, αυτών δηλαδή που η τύχη δεν τους χαμογελάει πλατιά.

Τουλάχιστον αυτό μπορεί να συμπεράνει κανείς βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο πήρε πρόωρα την άγουσα για τα αποδυτήρια στο πλαίσιο του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του, της Γκραβίνα, απέναντι στην Τσαμπίνο, για το πρωτάθλημα της Serie D.

Ο Πίτσι είχε ανοίξει για το σκορ για την ομάδα της Απουλίας όμως σε μία ανύποπτη φάση άλλαξαν όλα.. Μετά από εκτέλεση φάουλ υπέρ της ομάδας του προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά αλλά χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ, με τον ίδιο να χειροκροτεί πάντως τον συμπαίκτη του για την ωραία σέντρα που του έκανε.

Δυστυχώς ο διαιτητής, ο οποίος ήταν σε απόσταση και δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο, εξέλαβε διαφορετικά την χειρονομία του αφού θεώρησε πως ήταν ειρωνική κίνηση απέναντί του και αφού τον πλησίασε του έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα!

Ο Πίτσι δεν μπορούσε να πιστέψει στην απόφαση του διαιτητή όμως δεν είχε άλλη επιλογή από το να αποχωρήσει, με το φινάλε να βρίσκει την ομάδα να χάνει το ματς με 2-1 (έγινε ανατροπή) και τον αθλητικό δικαστή να τον τιμωρεί στη συνέχεια με 2 αγωνιστικές αποκλεισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK