Έβλεπε... εφιάλτες λόγω Γκατούζο!

Ως βουτιά στο σκοτάδι χαρακτήρισε τη συνύπαρξη του με τον Τζενάρο Γκατούζο στην Πίζα ο Αρτούρο Λούπολι, που άφησε την Φροζινόνε για... καλύτερο και το μετάνιωσε σκληρά.

Έβλεπε... εφιάλτες λόγω Γκατούζο!
gattuso AP IMAGES

Το όνομα του Λούπολι γνωρίζουν καλά όσοι ασχολούνται με το Football Manager, αφού αποτέλεσε σπουδαίο ταλέντο και στη συνέχεια... πουλέν για τις μικρές κατηγορίες. Στα 30 του χρόνια ο Ιταλός επιθετικός έχει αλλάξει 14(!) ομάδες, όμως μία θυμάται με το... χειρότερο τρόπο.

Ο λόγος δεν έχει να κάνει με την ίδια την ομάδα, αλλά τον προπονητή της που δεν είναι άλλος από τον Τζενάρο Γκατούζο! Μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ, ο Λούπολι τόνισε πως ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ δεν έχει θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο λόγω... χαρακτήρα!

"Πριν δυο χρόνια από την πρώτη κατηγορία και την Φροζινόνε, πήγα στην Πίζα. Ήταν μία βουτιά στο σκοτάδι", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Η σχέση μου με τον Γκατούζο δεν μπορούσε να λειτουργήσει. Ήταν μία περίεργη κατάσταση. Η διοίκηση είχε εξαφανιστεί και ο προπονητής είχε συμπεριφορά που δεν ταιριάζει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ήταν εφιάλτης και σε ανθρώπινο επίπεδο το λες απλά... καταστροφή".

Ο Γκατούζο είναι πλέον προπονητής στις μικρές ομάδες της Μίλαν, ενώ ο Λούπολι παίζει στην 3η κατηγορία της Ιταλίας με τα χρώματα της Σούντιρολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK