Η κίνηση του Ντοναρούμα που έβαλε... φωτιές!

Για πολλούς θεωρείται ο διάδοχος του Τζανλουίτζι Μπουφόν. Για άλλους το νέο μεγάλο ταλέντο της Ιταλίας. Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα έγινε πάλι "θέμα" στα ιταλικά μέσα, αυτή τη φορά με την απόφασή του να υπογράψει λάβαρο της... μισητής αντιπάλου της Μίλαν (PHOTOS).

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma waves fans at the end of the Serie A soccer matchduring the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma waves fans at the end of the Serie A soccer matchduring the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Είναι 18 ετών, βασικός στη Μίλαν και λογικά ο αντικαταστάτης του Μπουφόν στην εθνική Ιταλίας. Λέτε και στη Γιουβέντους;

Το βράδυ της Παρασκευής (24/3) ήταν με την αποστολή της εθνικής του ομάδας στο πλαίσιο του αγώνα κόντρα στην Αλβανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εκεί, ο 18χρονος άσος, λόγω και του ονόματος που έχει "φτιάξει" βρέθηκε... αντιμέτωπος με πολλούς φανς που ζητούσαν την υπογραφή του.

Η κάμερα τον "έπιασε" να υπογράφει μεταξύ άλλων και ένα λάβαρο της Γιουβέντους, κρίνοντας μάλλον πως δεν είναι κάτι σπουδαίο. Τα ιταλικά ΜΜΕ βέβαια δεν το άφησαν ασχολίαστο το γεγονός, αναζοπυρώνοντας εκ νέου τις φήμες για μεταγραφή του "next big thing" της Ιταλίας.

Η κίνηση του Ντοναρούμα που έβαλε... φωτιές!

Να θυμίσουμε πως η "Γηραιά Κυρία" έχει εκφράσει αρκετές φορές το ενδιαφέρον της για τον νεαρό πορτιέρε, χρίζοντάς τον διάδοχο του Μπουφόν, όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Κίνηση απροσεξίας από τον 18χρονο ή "μήνυμα" προς τη διοίκηση των Μιλανέζων;

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK