Η κυρία Εσιέν έχει λατρεία και όνειρα για την Κόμο

Ο Μάικλ Εσιέν είναι διάσημος στο ποδοσφαιρικό κοινό και τώρα η σύζυγός του φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο μέσω της ιταλικής Κόμο. Διαβάστε για τα σχέδιά της με την ομάδα της Lega Pro.

Η κυρία Εσιέν έχει λατρεία και όνειρα για την Κόμο

Εδω και πολλά χρόνια ο Μάικλ Εσιέν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας χάρη στους διάσημους συλλόγους με τους οποίους έχει αγωνιστεί (Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν) ενώ και οι Έλληνες φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά χάρη στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2015-16.

Εδώ και λίγο καιρό ο νέος σταθμός στην καριέρα του είναι η Ινδονησία μέσω της Persib όμως το εντυπωσιακό είναι πως το όνομα "Εσιέν" ακούγεται έντονα και στην Ιταλία. Όχι λόγω του Μάικλ αλλά εξαιτίας της συζύγου του και μητέρας τριών παιδιών, Ακούσα Πούνι, η οποία την περασμένη εβδομάδα προχώρησε σε μία άκρως εντυπωσιακή κίνηση.

Με την Κόμο να βρίσκεται στην Lega Pro και στα πρόθυρα της διάλυσης λόγω χρεών η κυρία Εσιέν "βγήκε μπροστά" και αγόρασε τον σύλλογο προσφέροντας το ποσό των 237.000 ευρώ μέσω δημοπρασίας (στις τρεις πρώτες που είχαν γίνει δεν είχε βρεθεί ενδιαφερόμενος) και τώρα δηλώνει πως έχει ως στόχο να οδηγήσει ψηλά το σύλλογο.

Με δεδομένο μάλιστα πως κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τον Έρικ Τοχίρ (πρώην αφεντικό της Ίντερ και νυν της Persib που απέκτησε τον Εσιέν) πίσω από την προσφορά, το "alter ego" του Μάικλ Εσιέν, που είναι από τις πλέον οικονομικά ανεξάρτητες γυναίκες της χώρας της, έσπευσε να διαψεύσει μέσω συνέντευξης στην "Corriere dello Sport".

"Ο κύριος Έρικ Τοχίρ; Δεν τον έχω δει ποτέ ούτε τον έχω γνωρίσει. Ο σύζυγός μου Μάικλ έγινε ποδοσφαιριστής στην ομάδα του, την Persib της Ινδονησίας, αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο.

Η επιχείρηση Κόμο είναι δικιά μου 100%. Αγόρασα την ομάδα με τα χρήματά μου επειδή αγαπώ αυτούς τους διάσημους τόπους σε όλο τον κόσμο και μου αρέσουν τα άτομα που ζουν εδώ: δουλεύουν πολύ σκληρά και έχουν την ίδια φιλοσοφία ζωής με μένα.

Έχω μελετήσει την ιστορία της Κόμο, ξέρω ότι έχει μία μεγάλη παράδοση στα τμήματα υποδομής και έχει ζήσει εκπληκτικά χρόνια στην Serie A. Μόλις έφτασα εδώ: μου δίνω δύο μήνες για να γνωρίσω την πραγματικότητα του συλλόγου.

Οι πρώτοι στόχοι μου είναι η ανάπτυξη του φυτωρίου και η ενίσχυση της πρώτης ομάδας, υπό την καθοδήγηση του Φάμπιο Γκάλο που τα πηγαίνει πολύ καλά και παλεύει να μπει στα play off", δήλωσε η κυρία Εσιέν, κάτοικος Λονδίνου, η οποία είναι είναι εξαιρετικά δραστήρια στην Γκάνα σε εκστρατείες απέναντι σε ασθένειες όπως AIDS και Έμπολα, και η οποία είναι ουσιαστικά η ψυχή του φιλανθρωπικού ιδρύματος Μάικλ Εσιέν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK