Η Νάπολι ξέσπασε κατά της διαιτησίας με πολεμικό tweet!

Η Νάπολι "βράζει" κατά της διαιτησίας για το ματς με την Γιουβέντους και το έδειξε ακόμα και με τιτίβισμα κατά της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης!

Η Νάπολι ξέσπασε κατά της διαιτησίας με πολεμικό tweet!

"H Γιουβέντους νικάει, η Νάπολι διαμαρτύρεται". Αυτός ήταν ο τίτλος που επέλεξε η "Corriere dello Sport" μέσω της διαδικτυακής της έκδοσης στο φινάλε του πρώτου ημιτελικού του Coppa Italia, που βρήκε τους Τορινέζους να επικρατούν 3-1 με ανατροπή σε ένα ματς που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.

Ο τίτλος ήταν απόλυτα εύστοχος αφού οι "παρτενοπέι" ωρύονται για τη διαιτησία του Βαλέρι, ο οποίος έδωσε δύο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων (φωνάζουν ειδικά για το δεύτερο, με το οποίο έγινε το 3-1) και αντίθετα δεν έδωσε το πέναλτι που ζήτησε η Νάπολι με το σκορ στο 2-1.

Η Νάπολι ξέσπασε κατά της διαιτησίας με πολεμικό tweet!

Η τσαντίλα των ανθρώπων της ομάδας του ιταλικού Νότου δεν περιορίστηκε ωστόσο μόνο στον διαιτητή ("αυτό είναι σκάνδαλο", έγραψε κατά τη διάρκεια του ματς ο Λορέντσο Τονέλι, που ήταν τραυματίας και είχε μείνει εκτός αποστολής) αλλά επεκτάθηκε ακόμα και στον τρόπο μετάδοσης του αγώνα.

Έτσι θέλοντας να στηλιτεύσουν τον τρόπο με τον οποίο σχολίασαν τις επίμαχες φάσεις οι άνθρωποι της Rai (δημόσια ιταλική τηλεόραση) που μετέδωσαν το παιχνίδι (ο Τζάνι Τσερκέτι έκανε την περιγραφή ενώ επιφορτισμένος με το σχολιασμό ήταν ο Ρομπέρτο Ραμπάουντι), χρησιμοποίησαν στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας -λίγο μετά το φινάλε του ημιτελικού- το hashtag: "#SeGuardateLePartiteSullaRaiFateloSenzaAudio".

Το οποίο σημαίνει: "Εάν βλέπετε τα παιχνίδια στην Rai κάντε το χωρίς ήχο..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK