Το ίνδαλμα του Λιβάγια μπορούσε να "σώσει" τον Αντριάνο

Ο Χαβιέρ Ζανέτι αποκάλυψε τη μεγαλύτερη... ήττα της ζωής του. Έτσι χαρακτήρισε την αδυναμία του να "σώσει" τον Αντριάνο από την κατάθλιψη. Ανατριχιαστικά τα όσα περιγράφει για την ημέρα του θανάτου του πατέρα του Βραζιλιάνου στράικερ ο πρώην ηγέτης της Ίντερ.

Το ίνδαλμα του Λιβάγια μπορούσε να "σώσει" τον Αντριάνο

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές του Χαβιέρ Ζανέτι όσον αφορά τον Βραζιλιάνο, πρώην επιθετικό, Αντριάνο. Ο ηγέτης της Ίντερ αποκαλύπτει όλα τα ανατριχιαστικά που ακολούθησαν μετά το θάνατο του πατέρα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ενώ παράλληλα τονίζει ότι η μεγαλύτερη... ήττα της ζωής του είναι που δεν "έσωσε" τον Αντριάνο από την κατάθλιψη.

Για τον Ζανέτι έχε πει τα καλύτερα λόγια ο Λιβάγια της ΑΕΚ. Ο Κροάτης περιέγραψε ακριβώς τι σήμαινε ο Αργεντινός για την Ίντερ, κι όλα αυτά που αναφέρει "δένουν" με το γεγονός των τύψεων που νιώθει ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής για τον Αντριάνο. Είχε πει στο παρελθόν ο "κιτρινόμαυρος" στράικερ : " O Ζανέτι είναι ο ήρωας μου, το είδωλό μου. Μας οδηγεί σε όλα τα ματς και ζει κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα. Είναι κοντά μας, είναι άνθρωπος όλων στην ομάδα."

Όσον αφορά τον Αντριάνο ο Ζανέτι είπε: "Λέγαμε πως είχαμε βρει τον νέο Ρονάλντο. Ήταν ένα παιδί που είχε έρθει από τις φαβέλες και αυτό με φόβιζε γιατί ξέρω πως είναι η ζωή εκεί και πως είναι να γίνει κάποιος ξαφνικά πλούσιος. Πολύ επικίνδυνο... Όταν τον ενημέρωσαν για τον θάνατο του πατέρα του ήμασταν μαζί στο ίδιο δωμάτιο. Άρχισε να ουρλιάζει! Πέρασαν χρόνια κι ακόμη ανατριχιάζω όταν το θυμάμαι. Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί πως έκανε. Δεν καταφέραμε ο Μοράτι κι εγώ να τον βγάλουμε από ο τούνελ της κατάθλιψης. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ήττα μου..."

Photo Credits: AP Photo / Fabio Muzzi

News 24/7

24MEDIA NETWORK