Αντσελότι και σία "φεύγουν", Ντι Μπιάτζο "έρχεται" με φόρα!

Ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα αποκάλυψε ότι θα ανακοινώσει στις 20 Μαΐου τον νέο τεχνικό της εθνικής Ιταλίας αφήνοντας όμως ορθάνοιχτο παράθυρο παραμονής του Ντι Μπιάτζο!

Αντσελότι και σία "φεύγουν", Ντι Μπιάτζο "έρχεται" με φόρα!

Αντόνιο Κόντε, Κάρλο Αντσελότι, Ρομπέρτο Μαντσίνι και Κλάουντιο Ρανιέρι. Αυτά τα τέσσερα "βαριά" ονόματα ακούγονται εδώ και καιρό για τον πάγκο της εθνικής Ιταλίας που αναζητεί τον άνθρωπο που θα την οδηγήσει στο Euro 2020 αφήνοντας πίσω τον εφιάλτη του αποκλεισμού από το Μουντιάλ του 2018, ίσως όμως κανείς από τους τέσσερις δεν πάρει το χρίσμα...

Τουλάχιστον με βάση τα όσα υποστήριξε ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα, με τον παλαίμαχο άσο της Μίλαν και νυν παράγοντα της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, να καθιστά σαφές πως ο νέος προπονητής θα γίνει γνωστός στις 20 Μαΐου, χωρίς όμως να αποκλείει να παραμείνει τελικά στη θέση αυτή ο μέχρι στιγμής υπηρεσιακός Λουίτζι Ντι Μπιάτζο!

Αντσελότι και σία "φεύγουν", Ντι Μπιάτζο "έρχεται" με φόρα!

"Θα σας πούμε το όνομα του νέου ομοσπονδιακού στις 20 Μαΐου. Εάν έχουμε την ευκαρία να πάρουμε κάποιον καλύτερο από τον Ντι Μπιάτζο, και δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί, τότε θα τον φέρουμε", τόνισε σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο, και πρόσθεσε:

"Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό τώρα να εστιάσουμε στους παίκτες που έχουμε, επειδή δεν νομίζω ότι κάποιος εκ των Ζοζέ Μουρίνιο ή Πεπ Γκουαρδιόλα θα τα είχαν πάει καλύτερα στο φιλικό κόντρα στην Αργεντινή, που χάσαμε 2-0.

Ο Ντι Μπιάτζο είναι ένας προπονητής που βελτιώνεται κάθε χρόνο, είναι αρκετά πιθανό είτε να μείνει στο πόστο του ομοσπονδιακού είτε να μπει στο επιτελείο του νέου προπονητή.

Ο Τζίτζι είναι πολύ ταλαντούχος, τον παρακολουθώ στενά και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι άνθρωποι μέσα στην ομοσπονδία αντιμετωπίζουν την κατάσταση με τον ίδιο τρόπο με εμένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK