Απίστευτη χειρονομία από τον Ντε Ρόσι

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών στον πλανήτη δεν θα σκεφτόταν ποτέ να δώσει το μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ντανιέλε ντε Ρόσι το έκανε χωρίς κανέναν δισταγμό.

Σπουδαία χειρονομία από τον Ντανιέλε ντε Ρόσι. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής προχώρησε σε μία κίνηση που λίγοι ποδοσφαιριστές θα έκαναν.

Πριν από λίγο καιρό "έφυγε" σε ηλικία 92 ετών ο πρώην φροντιστής της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, Πιέτρο Λομπάρντι, τον οποίο άπαντες αποκαλούσαν "Spazzolino", που σημαίνει... οδοντόβουρτσα, αφού ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από τον τρόπο που καθάριζε και γυάλιζε τα παπούτσια τους για να παίξουν.

 

Όπως αναφέρει η ιταλική "Gazzetta", στην κηδεία του Λομπάρντι, ο Ντε Ρόσι πήρε μαζί του το μετάλλιο του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 και το άφησε στον τάφο του φίλου του.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα