Δυσκολεύει του Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό

Οι μέρες περνούν και οι μνηστήρες για τον Σέρβο επιθετικό της Λάτσιο αυξάνονται, με τη διοίκηση του συλλόγου να έχει προγραμματισμένο ραντεβού την Δευτέρα με τον εκπρόσωπο του.

Lazios Filip Djordjevic celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Lazio and Sampdoria at Rome's Olympic Stadium, Monday, Jan. 5, 2015. (AP Photo/Andrew Medichini)
Lazios Filip Djordjevic celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Lazio and Sampdoria at Rome's Olympic Stadium, Monday, Jan. 5, 2015. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Το όνομα του Φίλιπ Τζόρτζεβιτς βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού πρόκειται για μία περίπτωση που απασχολεί τους ερυθρόλευκους όσον αφορά τη γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, την Δευτέρα ο μάνατζερ του παίκτη θα έχει ραντεβού με την διοίκηση της Λάτσιο, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Σέρβου επιθετικού και να συζητηθούν οι προτάσεις που υπάρχουν.

Στο κόλπο πλέον έχει μπει δυνατά και η Κροτόνε που έχει ζητήσει δανεικό τον Τζόρτζεβιτς, ενώ σύμφωνα με τους Ιταλούς πάντα, ο Ολυμπιακός δεν έχει αποσυρθεί ακόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK