Ο τεράστιος Πίρλο μας περιμένει όλους στο Σαν Σίρο στις 21 Μαΐου!

Ο Αντρέα Πίρλο ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του πριν λίγο καιρό όμως θα πει αντίο μέσα από ένα ιδιαίτερο αποχαιρετιστήριο ματς που θα λάβει χώρα στο Μιλάνο τον Μάιο.

Ο τεράστιος Πίρλο μας περιμένει όλους στο Σαν Σίρο στις 21 Μαΐου!

Μετά από δύο σχεδόν δεκαετίες ποδοσφαιρικής καριέρας σε υψηλό επίπεδο ο Αντρέα Πίρλο θέλησε να δώσει τέλος όπως ανακοίνωσε πρόσφατα, όμως υπάρχει ένα ακόμα ματς όπου θα φορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να γοητεύσει τα πλήθη.

Αυτό θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου, με τον πρώην άσο των Μπρέσια, Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους να το γνωστοποιεί κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε: "Θα ήθελα αυτό το ματς να είναι ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό ραντεβού που θα προσελκύσει πολλούς παθιασμένους με το ποδόσφαιρο μαζί με τις οικογένειές τους.

Θα έρθουν όλοι σχεδόν οι πρώην συμπαίκτες μου που έχω προσκαλέσει. Επέλεξα το Σαν Σίρο επειδή το Μιλάνο είναι η πόλη στην οποία έπαιξα τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου και για πρακτικούς λόγους, με δεδομένο πως θα είναι πιο εύκολο για κάποιον που θα έρθει από το εξωτερικό.

Δεν ξέρω αν θα έρθει ο Μπουφόν για να γιορτάσει και αυτός το δικό του αντίο, έχει μπροστά του 3 με 4 μήνες για να αποφασίσει τι θέλει να κάνει στο μέλλον", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Maestro" ο οποίος πέρα των πολλών διακρίσεών του σε συλλογικό επίπεδο, το 2006 ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK