Ναύλωσε αεροπλάνο για την κηδεία του Αστόρι ο Μπουφόν!

Ο Τζίτζι Μπουφόν μας έχει συνηθίσει σε σπουδαίες πράξεις, ωστόσο κάθε φορά ξεπερνάει τον εαυτό του. Ο αρχηγός της Γιουβέντους, όχι μόνο πήγε στην κηδεία του Νταβίντε Αστόρι, αλλά ναύλωσε αεροπλάνο για πάρει και συμπαίκτες του μαζί.

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates at the end of a the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. Juventus won 2-1. (AP Photo/Frank Augstein)
Buffon AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Αρχηγός με τα όλα του και 100% δίκαια θεωρείται πρότυπο στον ποδοσφαιρικό κόσμο ο Τζίτζι Μπουφόν.

Ο καπιτάνο της "Μεγάλης Κυρίας" πήρε τη πρωτοβουλία, μαζί με τον προπονητή της Γιουβέντους Μάσιμο Αλέγκρι, και πλήρωσαν από τη τσέπη τους ιδιωτικό αεροπλάνο για να δώσουν το "παρών" στην κηδεία του αδικοχαμένου Νταβίντε Αστόρι.

Ο Μπουφόν ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του, μετά το μας με την Τότεναμ, ότι όποιος επιθυμούσε να ακολουθήσει το ταξίδι για την Φλωρεντία υπήρχε έτοιμο αεροπλάνο για να τον παραλάβει.

Παρά τη θέληση αρκετών ποδοσφαιριστών να βρεθούν στην κηδεία, το τζετ διέθετε 12 θέσεις, με αποτέλεσμα να ταξιδέψουν μαζί με τον 40χρονο, ο Αλέγκρι, ο βοηθός του και άλλοι έξι παίκτες των πρωταθλητών Ιταλίας, μαζί με το τριμελές πλήρωμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK