Το στατιστικό της... ντροπής για την Γιουβέντους

Το σφύριγμα της λήξης του ντέρμπι με τη Νάπολι, βρήκε την Γιουβέντους όχι απλά ηττημένη αλλά και με ένα αρνητικό στατιστικό φορτωμένη στις "πλάτες" της! Διαβάστε αναλυτικά.

Το στατιστικό της... ντροπής για την Γιουβέντους

Η καρφωτή κεφαλιά του Κουλιμπαλί στο 90 λεπτό του ντέρμπι με την Γιουβέντους, έβαλε εκ νέου "φωτιά" στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A και έδωσε ένα νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, αφού η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στον έναν βαθμό.

Οι "παρτενοπέι"... έδεσαν κόμπο τη "μεγάλη κυρία" και επέδειξαν ψήγματα ανωτερότητας καθ' όλη τη διάρκεια του ματς.

Η στατιστική υπηρεσία "έγραψε" 40%-60% όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας όμως το στατιστικό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση από το ντέρμπι στο Πιεμόντε είναι άλλο και μάλιστα συλλεκτικό αφού καταγράφει ένα ιστορικό "μηδενικό" από πλευράς Γιουβεντίνων.

Κόντρα στην Νάπολι τελείωσαν το ματς χωρίς να έχουν ούτε ένα σουτ εντός της αντίπαλης εστίας, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ σε αγώνα πρωταθλήματος της Γιουβέντους μέσα στο σπίτι της από τη σεζόν 2011-12 που μετακόμισε στο νέο της σπίτι αφήνοντας το "Ντέλε Άλπι".

Όσον αφορά στην Νάπολι; Η τρέλα των οπαδών της για την πρώτη εκτός έδρας νίκη επί της Γιουβέντους από τον Οκτώβριο του 2009 αποτυπώθηκε μέσω της αποθεωτικής υποδοχής που επεφύλαξαν στην αποστολή 20.000 οπαδοί στο αεροδρόμιο, με την "Corriere dello Sport" να βαφτίζει τον χρυσό σκόρερ των "παρτενοπέι"... Κουλιμπαμπούμ από Κουλιμπαλί!

Το στατιστικό της... ντροπής για την Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK