"Κάφροι" οπαδοί έστησαν σκηνικό ντροπής στο Πίζα-Έμπολι

Η βία εμφανίστηκε ξανά στο calcio και μάλιστα με τον πλέον αποκρουστικό τρόπο. Δείτε το video που έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική αστυνομία από τις συγκρούσεις σώμα με σώμα των οπαδών της Πίζα με εκείνους της Μπρέσια πριν το ματς των δύο ομάδων!

"Κάφροι" οπαδοί έστησαν σκηνικό ντροπής στο Πίζα-Έμπολι

Εντός γηπέδου η Πίζα του Τζενάρο Γκατούζο επικράτησε 1-0 στο "Castellani" της Μπρέσια του Κρίστιαν Μπρόκι, όμως εκτός γηπέδου χαμένο βγήκε το ιταλικό ποδόσφαιρο, με το Έμπολι να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης στο οποίο πρωταγωνίστησαν ανεγκέφαλοι οπαδοί και των δύο ομάδων.

 

Οι συμπλοκές κράτησαν πολλή ώρα και το αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός τεσσάρων αστυνομικών και δύο οπαδών ενώ η ιταλική αστυνομία, η οποία προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις, έδωσε στη δημοσιότητα video από τις οδομαχίες.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα