Και όμως: ο Μαραντόνα πρόδωσε την Νάπολι!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα λατρεύεται ως... Θεός από τους τιφόζι της Νάπολι όμως στην τελευταία επίσκεψή του στην Ιταλία τραγούδησε τον ύμνο άλλης ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Δείτε το video!

Και όμως: ο Μαραντόνα πρόδωσε την Νάπολι!

To βράδυ της Τετάρτης ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου θα πάρει μέρος στο "Παιχνίδι της Ειρήνης", ένα ματς με φιλανθρωπικό σκοπό που θα γίνει στο "Olimpico" με στόχο την οικονομική ενίσχυση ανθρώπων που επλήγησαν από το σεισμό στην κεντρική Ιταλία τον περασμένο μήνα.

 

Πριν από λίγες ημέρες ο "Πίμπε Ντ'Όρο" αφίχθη για αυτό το σκοπό στην ιταλική πρωτεύουσα ωστόσο η... κίνηση-ματ από την πλευρά του ήταν η επίσκεψή του στο Φορμέλο.

 

Η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας του παραχώρησε το προπονητικό κέντρο της ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει του αγώνα και ο Μαραντόνα την ευχαρίστησε με ένα μοναδικό τροπο: τραγούδησε το "Vola Lazio vola", τον ιστορικό ύμνο της Λάτσιο που ακούγεται πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Λάτσιο.

 

Το σίγουρο είναι πως οι οπαδοί της Νάπολι δεν θα χάρηκαν ιδιαίτερα με την επιλογή του αγαπημένου τους Ντιεγκίτο...

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ