"Ξενιτεύονται" για μία κούπα Μίλαν και Γιουβέντους

Είναι πλέον επίσημο: Γιουβέντους και Μίλαν θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Ιταλία αντιμετωπίζοντας η μία την άλλη εκτός συνόρων. Διαβάστε πού και πότε αποφασίστηκε να γίνει ο τελικός του ιταλικού Super Cup.

Το Supercoppa Italiana επιστρέφει στο Κατάρ. Δύο χρόνια μετά την κόντρα της Γιουβέντους με την Νάπολι, η "βέκια σινιόρα" θα επισκεφτεί εκ νέου την Ντόχα για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά την Μίλαν αφού εκεί ορίστηκε να διεξαχθεί φέτος ο τελικός για την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα στις 23 Δεκεμβρίου και συνολικά θα είναι η ένατη φορά που δύο ιταλικές ομάδες θα διεκδικήσουν το Σούπερ Καπ εκτός συνόρων: έχουν προηγηθεί οι τελικοί σε Ουάσινγκτον (1993), Τρίπολη (2002), Νέα Υόρκη (2003), Πεκίνο (2009, 2011, 2012), Ντόχα (2014) και Σανγκάη (2015).

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα