Μία αγκαλιά, χίλιες λέξεις στο Μίλαν-Λάτσιο!

Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας βρήκε τις Μίλαν και Λάτσιο ισόπαλες όμως υπήρχαν δύο μεγάλοι νικητές: ο Σιμόνε Ιντσάγκι και ο Πάτρικ Κουτρόνε!

Μία αγκαλιά, χίλιες λέξεις στο Μίλαν-Λάτσιο!

Πριν από τρεις ημέρες η Μίλαν είχε επιβληθεί 2-1 της Λάτσιο στο πρωτάθλημα όμως ο Πάτρικ Κουτρόνε είχε βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα.

Και αυτό γιατί άνοιξε το σκορ χρησιμοποιώντας το χέρι του χωρίς να τον αντιληφθεί ούτε ο διαιτητής αλλά ούτε και το σύστημα VAR, με τον Σιμόνε Ιντσάγκι να γίνεται έξαλλος στο φινάλε του αγώνα και να έχει έντονο διάλογο με τον παίκτη των "ροσονέρι".

Οι δύο άνδρες είχαν διαφωνήσει μάλιστα ως προς τη συγκεκριμένη φάση όμως λίγα 24ωρα μετά το κλίμα όχι μόνο εκτονώθηκε αλλά υπήρξε και μία στοργική αγκαλιά.

Είχε προηγηθεί η διευκρίνιση από πλευράς Κουτρόνε (μέσω του λογαριασμού του στο Instagram) πως δεν είχε αντιληφθεί πως έβαλε το χέρι του στη φάση του γκολ, με τον άσο της Μίλαν να απολογείται στον προπονητή της Λάτσιο και εκείνον να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον...

"Έδωσα συγχαρητήρια στον Κουτρόνε, έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Για το φάουλ με το χέρι μου είπε πως δεν το κατάλαβε,μετά βλέποντας τις εικόνες από την τηλεόραση το κατάλαβε. Ζήτησε συγγνώμη, αλλά του είπα πως δεν ήταν ανάγκη να το κάνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK