Ο αθυρόστομος Κασάνο μίλησε ακόμα και για... Ελλάδα

Ο Αντόνιο Κασάνο έβγαλε πίκρα για το γεγονός πως δεν υπάρχει ιταλική ομάδα που να ενδιαφέρεται για αυτόν ενώ αποκάλυψε για ποιο λόγο η Ελλάδα δεν είναι μεταξύ των πιθανών προορισμών του.

Ο αθυρόστομος Κασάνο μίλησε ακόμα και για... Ελλάδα

Έχει ακόμα δύο εβδομαδες περιθώριο για να βρει κάποια ιταλική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του (από την 1η Μαρτίου δεν θα έχει πλεόν δικαίωμα), ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σύλλογος της μεγάλης κατηγορίας για να χτυπήσει την πόρτα και αυτό είναι κάτι που στενοχωρεί αφάνταστα τον Αντόνιο Κασάνο.

"Θα μείνω στο σπίτι για να κάνω τον μάνατζερ της γυναίκας μου (σ.σ. η Καρολίνα Μαρτσάλις είναι πολίστρια). Δεν με ψάχνει κανείς, τι να κάνω;

Ο αθυρόστομος Κασάνο μίλησε ακόμα και για... Ελλάδα

Ούτε Κίνα, ούτε Ελλάδα ( το όνομά του ακούστηκε ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού), ούτε Αργεντινή. Δεν θέλω να φύγω από εδώ. Θέλω να παραμείνω στην Ιταλία αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει τίποτα" , τόνισε με δηλώσεις του ο 34χρονος επιθετικός από το Μπάρι, για να συνεχίσει στο ίδιο επιθετικό ύφος:

"Με τους μαλ@@@@ που κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα εγώ μπορώ να παίξω ακόμα στη Serie A. Και θέλω να παίξω στην Serie A. Εάν όμως δεν υπάρχει η ευκαιρία, μένω στο σπίτι.

Είναι πολλές πλέον οι πιθανότητες να τελειώσει η καριέρα μου τον Ιούνιο και να αρχίσω να κάνω τον μάνατζερ της συζύγου μου. Τώρα εκείνη είναι που φέρνει τα χρήματα στο σπίτι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK