Ο Βιέρι επιστρέφει στα γήπεδα!

Ο Κριστιάν Βιέρι αν και διανύει το 43 έτος της ηλικίας του αποφάσισε να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όπως ανακοίνωσε μέσω instagram.

Ο Βιέρι επιστρέφει στα γήπεδα!

Παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση εδώ και επτά χρόνια, ο Κριστιάν Βιέρι αποφάσισε να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Τουλάχιστον έτσι φρόντισε να μας ενημερώσει μέσω ανάρτησής του στο instagram.

Κι όχι μόνο αυτό καθώς ο "Μπόμπο" ανακοίνωσε πως θα παίξει στην Κίνα!

"Καλημέρα σε όλους. Τεράστιο νέο. Ο Μπόμπο επιστρέφει, αποφάσισα να παίξω στην Κίνα. Πριν από πέντε μήνες ήμουν 101 κιλά, τώρα είμαι 91, έχασα 10. Πρέπει να χάσω άλλα δύο, να φτάσω τα 89 κιλά και θα είμαι έτοιμος. Να έχετε μια ωραία μέρα", αναφέρει στο video που ανέβασε από προπόνησή του:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κριστιάν Βιέρι: Γεννημένος σκόρερ εντός και εκτός γηπέδων
Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ