Η αποκάλυψη του Ιταλού μάνατζερ για Λεάλι και Καπίνο

Ο μάνατζερ του Νικόλα Λεάλι, Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικό μέσο όπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το αν είναι ευχαριστημένος από το μέχρι στιγμής χρόνο συμμετοχής του πελάτη του στον Ολυμπιακό. Διαβάστε τι δήλωσε.

Η αποκάλυψη του Ιταλού μάνατζερ για Λεάλι και Καπίνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καπίνο στη Super League, Λεάλι στο Κύπελλο Ελλάδας και στο Europa League. Την "είδηση" αυτή έδωσε ο μάνατζερ του Λεάλι σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα " Tuttojuve.com", όπου μίλησε επίσης και για το πρώτο διάστημα του Ιταλού τερματοφύλακα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Νικόλα Λεάλι:

Πώς εντάχθηκε στην ομάδα ο Νικόλα;

Είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που μπήκε στην ομάδα. Απέκτησε αμέσως την αίσθηση ότι ανήκει σε έναν μεγάλο σύλλογο, συνηθισμένο να παίζει στο Champions League, αν και αυτό το χρόνο απέτυχαν να μπουν στους ομίλους και έχουν υποχρεώσεις στο Europa League.

Είστε ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του;

Ο Ολυμπιακός έχει δύο τερματοφύλακες που αξίζουν να παίζουν και οι δύο, συνεπώς υπάρχει ανταγωνισμός. Ο Νικόλα παίζει στο Europa League και στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ στο πρωτάθλημα παίζει ο συμπαίκτης του. Πρόκειται για μία σημαντική εμπειρία που θα τον βοηθήσει να εξελιχτεί.

Το μέλλον του θα είναι στον Ολυμπιακό;

Τώρα σκέφτεται να προπονείται και να βελτιωθεί με τον Ολυμπιακό, στο μέλλον θα σκεφτούμε πιο μακριά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK