Ματεράτσι: "Συνάντησα τον Ζιντάν και δεν με αναγνώρισε"

Ο Μάρκο Ματεράτσι παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή την επέτειο 9 ετών από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ιταλία, αποκαλύπτοντας πως συνάντησε μετά από χρόνια τον Ζιντάν, αλλά ο Γάλλος δεν τον αναγνώρισε!

A photo taken 09 July 2006 shows French midfielder Zinedine Zidane (L) gesturing after head-butting Italian defender Marco Materazzi during the World Cup 2006 final football match between Italy and France at Berlin?s Olympic Stadium.  AFP PHOTO  JOHN MACDOUGALL (Photo credit should read JOHN MACDOUGALL/AFP/Getty Images)
A photo taken 09 July 2006 shows French midfielder Zinedine Zidane (L) gesturing after head-butting Italian defender Marco Materazzi during the World Cup 2006 final football match between Italy and France at Berlin?s Olympic Stadium. AFP PHOTO JOHN MACDOUGALL (Photo credit should read JOHN MACDOUGALL/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Σαν σήμερα, στις 9 Ιουλίου του 2006, η Ιταλία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο όμως επισκιάστηκε από την κουτουλιά του Ζινεντίν Ζιντάν στον Μάρκο Ματεράτσι. Με αφορμή τη συγκεκριμένη επέτειο, ο Ιταλός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο συμβάν, αποκαλύπτοντας πως -ύστερα από χρόνια- συνάντησε τον "Ζιζού", αλλά ο Γάλλος δεν τον αναγνώρισε!

"Για μένα, το συμβάν με τον Ζιντάν θεωρείται λήξαν. Τον συνάντησα στο πάρκινγκ ενός ξενοδοχείου του Μιλάνου, στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήμουν εκεί προκειμένου να δω τον Μουρίνιο και εμφανίστηκε με τον αδερφό του κι ένα φίλο. Οπότε, πήγα και τον χαιρέτησα. Όλα έδειχναν μία χαρά, όμως ύστερα από λίγο μου αποκάλυψε πως απλά δεν με αναγνώρισε. Πως γίνεται αυτό; Δεν ξέρω. Εγώ πάντα τον αναγνωρίζω επειδή βοήθησε την ομάδα του να... χάσει. Αν το συγκεκριμένο γεγονός είχε συμβεί με το πρωταγωνιστή τον Ερίκ Καντονά, μετά θα πίναμε μπύρες!", τόνισε ο παλαίμαχος άσος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK