"Ράγισε" καρδιές η εξομολόγηση του Μπονούτσι για το δράμα του

Τον γνωρίζουμε ως έναν από τους πιο σκληρούς αμυντικούς του κόσμου, όμως ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι άνθρωπος και πάνω από όλα είναι πατέρας. Δείτε τον να ξεσπάει σε κλάματα όταν ρωτήθηκε για την υγεία του γιου του που πάσχει από χρόνια ασθένεια.

"Ράγισε" καρδιές η εξομολόγηση του Μπονούτσι για το δράμα του

Ο αμυντικός της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας Λεονάρντο Μπονούτσι, τους τελευταίους μήνες ζει ένα μεγάλο δράμα, που του έμαθε τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή.

Ο γιος του, ο 2χρονος Ματέο, πάσχει από μια χρόνια ασθένεια η οποία τον έβαλε για δεύτερη φορά στο χειρουργείο. Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Λεονάρντο πριν το παιχνίδι της Ιταλίας με την Ισπανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 (6/10), ξέσπασε σε κλάματα καθώς ρωτήθηκε για την οικογένειά του.

"Αυτό που συνέβη με έκανε πιο δυνατό. Θέλω να ευχαριστήσω το γιο μου και τη γυναίκα μου γιατί περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και συνεχίζουμε να παλεύουμε μαζί. Μετά το ματς με την Γερμανία στα προημιτελικά του Euro 2016 όταν έχασα το πέναλτι δεν μπορούσε να κοιμηθώ. Αλλά τώρα βλέπω ότι αυτό δεν έχει σημασία. Το σημαντικότερο είναι όταν βάζουν τον γιο σου στο χειρουργείο".

Η κατάσταση όμως της υγείας του μικρού Ματέο καλυτερεύει και ο Μπονούσι δεν μπορεί να μην είναι χαρούμενος: "Όταν νιώθεις καλά σε καρδιά και κεφάλι, μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα", δήλωσε ο ίδιος μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του:

News 24/7

24MEDIA NETWORK