Ριγκανό: ένας μπόμπερ σε XXL έκδοση!

Την περασμένη δεκαετία οι λάτρεις του ιταλικού ποδοσφαίρου έμαθαν τον Κριστιάν Ριγκανό μέσα από την Φιορεντίνα. Τώρα τρόμαξαν να τον γνωρίσουν λόγω των παραπανίσιων κιλών του (φωτογραφίες).

Το ονοματεπώνυμο Κριστιάν Ριγκανό είναι αρκετά γνωστό στο φίλαθλο κοινό της Ιταλίας μέσω της τετραετίας του στο "Artemio Franchi" όπου τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα της Φιορεντίνα (57 γκολ σε 94 ματς πρωταθλήματος με τη μωβ φανέλα από το 2002 μέχρι το 2006) όμως τώρα, εν έτει 2016, δεν έχει καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή της περασμένης δεκαετίας.

 

Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στο ποδοσφαιρικό του επίπεδο όπου είναι λογικό στα 42 του χρόνια να μην θυμίζει σε πολλά πράγματα τον 30άρη Ριγκανό της Φιορεντίνα αλλά στην εξωτερική του εμφάνιση, με τη μεταμόρφωσή του να είναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ.

 

Οι αποδείξεις έρχονται από φιλανθρωπικό αγώνα που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στη Φλωρεντία (κεντρικό πρόσωπο φυσικά ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, λίγες ώρες αφότου βραβεύτηκε με τον τίτλο του επίτιμου δημότη της Φλωρεντίας), με τον Ριγκανό να εμφανίζεται με υπερβολικά πολλα... παραπανίσια κιλά και μακρύ μαλλί.

Η εικόνα του δε ήταν τέτοια που η "Corriere dello Sport" έγραψε για αυτόν: "Ριγκανό, μα τι συνέβη; Ο μπόμπερ σε extralarge εκδοχή".

 

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα