Ο μάνατζερ του Μανωλά ξαναβάζει στο παιχνίδι Σίτι-Γιουνάιτεντ

Ο Κώστας Μανωλάς είναι κοντά στο να ανανέωσει με την Ρόμα όμως οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ αλλά και η Τσέλσι δεν έχουν εγκαταλείψει τη μάχη για την απόκτησή του. Διαβάστε τι δήλωσε στο "ESPN FC" ο μάνατζέρ του, Γιάννης Ευαγγελόπουλος.

Ο μάνατζερ του Μανωλά ξαναβάζει στο παιχνίδι Σίτι-Γιουνάιτεντ

Τα ρεπορτάζ από την Ιταλία πριν από δύο εβδομάδες αποκάλυπταν ραντεβού των διοικούντων την Ρόμα με τον μάνατζερ του Κώστα Μανωλά που έφερνε τον παίκτη μία ανάσα από το να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ιταλικό σύλλογο με υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του, παρόλα αυτά οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα.

Ο μάνατζερ του Μανωλά ξαναβάζει στο παιχνίδι Σίτι-Γιουνάιτεντ

Ο μάνατζερ του Έλληνα διεθνούς κεντρικού αμυντικού, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μίλησε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου στο "ESPN FC" και τόνισε πως οι δύο πλευρές είναι κοντά αλλά παράλληλα "υπενθύμισε" πως για τον παίκτη παραμένει ζωντανό το ενδιαφέρον τριών "μεγαθηρίων" της Premier League.

"Είναι πιθανό ο Κώστας να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ρόμα και θα δούμε τι έχουν να πουν.

Υπήρχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον Κώστα από κορυφαίους συλλόγους όπως οι Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι και είμαι σίγουρος πως αυτοί οι σύλλογοι τον παρακολουθούν ακόμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το ραντεβού που έφερε πιο κοντά Μανωλά και Ρόμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK