Σκληρή κριτική σε Μανωλά από τα ιταλικά ΜΜΕ μετά το Ρόμα-Τσεζένα

Ο Κώστας Μανωλάς είχε άσχημη εμφάνιση κόντρα στην Τσεζένα και συγκέντρωσε τα πυρά των ΜΜΕ παρά τη νίκη της Ρόμα στο φινάλε. Διαβάστε όσα καταμαρτυρούν στον Έλληνα άσο.

Σκληρή κριτική σε Μανωλά από τα ιταλικά ΜΜΕ μετά το Ρόμα-Τσεζένα

Μετά από την απουσία του από την ενδεκάδα (δεν μπήκε ούτε ως αλλαγή) στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Σαμπντόρια (ήττα με 3-2 για την Ρόμα), ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στο αρχικό σχήμα στον νοκ-άουτ προημιτελικό απέναντι στην Τσεζένα το βράδυ της Τετάρτης, όμως η εμφάνισή του ήταν τέτοια ώστε να τραβήξει πάνω του πολλές αρνητικές και ιδιαίτερα σκληρές κριτικές από τον ιταλικό Τύπο.

Η σύγκρουσή τους με τον γκολκίπερ Άλισον στη φάση του γκολ της ισοφάρισης από τους φιλοξενούμενους αλλά και η εν γένει παρουσία του στο χορτάρι του "Olimpico" δεν άρεσαν καθόλου στους Ιταλούς συναδέλφους που είδαν το ματς, με τον 25χρονο Έλληνα άσο να παίρνει βαθμολογία... κάτω από τη βάση!

Σκληρή κριτική σε Μανωλά από τα ιταλικά ΜΜΕ μετά το Ρόμα-Τσεζένα

"Αγνώριστος ο Μανωλάς. Εάν θέλει να πείσει τον Σπαλέτι ότι μπορεί και χωρίς αυτόν, έχει ξεκινήσει στο σωστό δρόμο. Το καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει είναι στο τέλος να βγει από το γήπεδο", αναφέρει στην κριτική για τον Μανωλά η "Repubblica" που του δίνει απίστευτα χαμηλή βαθμολογία, μόλις 3 (με άριστα το 10).

"Διάβαζε καθυστερημένα τις φάσεις και ερχόταν δεύτερος σε ταχύτητα σε προσωπικές μονομαχίες. Ο άλλος Κώστας παραμομορφώθηκε από τον 25χρονο φορ της Τσεζένα, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, που φιλοδοξεί να γίνει ο νέος Οσβάλντο. Ο Μανωλάς τους κέρδισε όλους όσον αφορά στην κούρσα για τον χειρότερο του γηπέδου", αναφέρει η ιστοσελίδα "Laroma24.it" που τον βαθμολογεί με 4.

Σκληρή κριτική σε Μανωλά από τα ιταλικά ΜΜΕ μετά το Ρόμα-Τσεζένα

"Δεν ήταν ο καλύτερος τρόπος για να δικαιώσει όσους τον ήθελαν βασικό κόντρα στη Σαμπντόρια. Ο Κώστας αντιμετώπισε προβλήματα από τον Ροντρίγκες που στη Serie A έχει πετύχει μόλις 5 γκολ. Σχεδόν ασυγχώρητο το γλίστρημα πέντε λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, σχεδόν επειδή έσωσε την κατάσταση ο γκολκίπερ Άλισον. Έπειτα ήρθε το τρακάρισμα με τον Βραζιλιάνο και η ισοφάριση της Τσεζένα με τον Γκαριτάνο", έγραψε η ιστοσελίδα "Forzaroma.info" που τον βαθμολογεί με 4,5.

ΡΟΜΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK