Τρομακτικό πρωτοσέλιδο της Corriere για τον... διπρόσωπο νέο τεχνικό της Ιταλίας!

Οι Ρομπέρτο Μαντσίνι και Κάρλο Αντσελότι πήραν κεφάλι στη μάχη για τη θέση του νέου τεχνικού της εθνικής Ιταλίας και η "Corriere dello Sport" έφτιαξε για χάρη τους... ασύλληπτο πρωτοσέλιδο!

Τρομακτικό πρωτοσέλιδο της Corriere για τον... διπρόσωπο νέο τεχνικό της Ιταλίας!

Μπορεί ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα να άφησε ανοιχτό το παράθυρο παραμονής του Λουίτζι Ντι Μπιάτζο στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας και μετά τις 20 Μαΐου, ημερομηνία όπου αποκάλυψε πως θα ανακοινώσει τον νέο εκλέκτορα, ωστόσο σύμφωνα με την "Corriere dello Sport" ο Ντι Μπιάτζο θα αποχωρήσει και θα αναλάβει "βαρύ" όνομα.

Ποιος θα είναι αυτός; Η εφημερίδα υποστηρίζει καταρχήν πως η απόφαση για την ανακοίνωση του ονόματος στις 20 Μαΐου πάρθηκε μετά την ήττα από την Αργεντινή, με την ομοσπονδία να θέλει από τον νέο τεχνικό να είναι στον πάγκο στον αγώνα της 1ης Ιουνίου με την Γαλλία.

Αντόνιο Κόντε και Κλάουντιο Ρανιέρι εμφανίζονται να έχουν χάσει έδαφος στην κούρσα της διαδοχής σύμφωνα με την "Corriere dello Sport" και πλέον ερίζουν για τη θέση οι Αντσελότι και Μαντσίνι.

"Ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν έχει ακόμα αμφιβολίες αλλά υπάρχει διαπραγμάτευση", είναι το σχόλιο για τον Κάρλο Αντσελότι ενώ για τον Μαντσίνι αναφέρει: "Ο προπονητής της Ζενίτ είναι έτοιμος να σπάσει το συμβόλαιό του και να πει το ναι στην εθνική: προς το παρόν είναι στην pole position".

Φυσικά, όλα τα λεφτά στην σημερινή Corriere dello Sport είναι το πρώτοσελιδό της όπου έχει ένα πρόσωπο που είναι μισός Αντσελότι και μισός Μαντσίνι...

Τρομακτικό πρωτοσέλιδο της Corriere για τον... διπρόσωπο νέο τεχνικό της Ιταλίας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK