Τα 8+1 ξεσπάσματα του Γκατούζο!

Για ακόμη μια φορά χτες ο εκκεντρικός Ιταλός προπονητής συγκέντρωσε πάνω του τα φλας για μια εξεζητημένη ενέργειά του, όταν έκανε στριπτίζ μετά τη νίκη της ομάδας του. Δείτε τις οχτώ συν μία δημοφιλέστερες από τις εκατοντάδες φορές που ο Γκατούζο ενήργησε προκλητικά.

Τα 8+1 ξεσπάσματα του Γκατούζο!
Γκατούζο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι μία κινούμενη ωρολογιακή βόμβα. Μπορεί να εκραγεί οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο ή να αντιδράσει με το δικό του χαρακτηριστικό και εξεζητημένο τρόπο.

Πάμε να θυμηθούμε τα ξεσπάσματα και τους τσαμπουκάδες του τόσο στους πάγκους των ομάδων που πέρασε ως προπονητής όσο και μέσα στο γήπεδο ως ποδοσφαιριστής.

ΟΦΗ

Τη σεζόν 2014-15, ο Ιταλός τεχνικός έκανε την έκπληξη και ήρθε στον ΟΦΗ, ο οποίος τότε αγωνιζόταν στην Super League. Οι συνεντεύξεις Τύπου της ομάδας ήταν η μία καλύτερη από την άλλη. Τι η μία καλύτερη από την άλλη; Έργα τέχνης ήταν που πλησίασαν σε αίγλη τις συνεντεύξεις του Άγγελου Αναστασιάδη και την περίφημη του Αλμπέρτο Μαλεζάνι:

Όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου για τον Τζενάρο να εκραγεί και να μας χαρίσει δηλώσεις που δεν θα ξεχνούσαμε ποτέ. Έτσι κι έγινε:

ΠΙΖΑ 1

Η Πίζα αντιμετώπιζε την Ποντεντέρα και ο ήρωας μας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή για μια φάση που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι. Ο διαιτητής δεν άλλαξε γνώμη και ο Τζενάρο τα βρόντηξε όλα και έφυγε για τα αποδυτήρια.

ΠΙΖΑ 2

Ο ήρωας μας δεν έχει κανένα κόλλημα να τα βάλει και με τους δικούς του ανθρώπους. Παράδειγμα αποτελεί ένα ματς της Πίζα, όπου τα έβαλε με τον βοηθό του, χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Μίλαν

Στην Μίλαν, ο Ιταλός έμεινε 13 χρόνια και μας χάρισε πολλές αξιομνημόνευτες στιγμές.

ΤΖΕΝΑΡΟ VS JOE JORDAN

Σε παιχνίδι του Champions League της σεζόν 2010-11, η Μίλαν είχε υποδεχτεί την Τότεναμ. Το ματς ήταν γεμάτο ένταση και οι Άγγλοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Σαν Σίρο.

Ο ήρωας μας δεν είχε κανένα κόλλημα να πιάσει από το λαιμό τον Joe Jordan, μέλος τους προπονητικού τιμ των Άγγλων και να τσαμπουκαλευτεί με κάμποσους ακόμα παίκτες της Τότεναμ.

ΤΖΕΝΑΡΟ VS ΦΕΛΙΠΕ ΜΕΛΟ

Τι και αν η Μίλαν έπαιζε ΦΙΛΙΚΟ με τη Γιουβέντους; Τι κι αν ο ήρωας μας χτύπησε στο πρόσωπο τον αντίπαλό του; Παρόλα αυτά, πήγε στον Μέλο (αφού πρώτα τον χτύπησε) και του ζήτησε τα ρέστα (!) σε διόλου κόσμιο ύφος.

ΤΖΕΝΑΡΟ VS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Η Μίλαν είχε υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κριστιάνο Ρονάλντο άρχισε να πιάνει το κεφάλι του για ένα χτύπημα που είχε δεχθεί από έναν συμπαίκτη του ήρωα μας στο λαιμό. Ο Τζενάρο δεν άντεξε τους θεατρινισμούς και τσαμπουκαλεύτηκε με τον Πορτογάλο και όσους βρέθηκαν στο διάβα του.

ΤΖΕΝΑΡΟ VS ΖΛΑΤΑΝ

Κι όμως. Ο ήρωας μας έχει τολμήσει να σηκώσει χέρι και πάνω στον Ζλάταν. Βέβαια, ο Ζλάταν έπαιζε ακόμα στον Άγιαξ, αλλά όπως και να έχει πρέπει να είναι ο μοναδικός άνθρωπος πάνω στον πλανήτη, μετά τον μπαμπά-Ζλάταν που τόλμησε να σηκώσει χέρι στον Σουηδό. Και όχι μόνο το έκανε, αλλά ο Ιμπραχίμοβιτς δεν έβγαλε "κιχ".

ΓΚΑΤΟΥΖΟ VS ΠΕΠΕ

Πέπε. Άλλο ένα θύμα τους ιταλικού πάθους του ήρωά μας.

BONUS ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ-ΟΦΗ

Τα 8+1 ξεσπάσματα του Γκατούζο!
Γκατούζο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τσακώθηκε και έφυγε ο Γκατούζο

News 24/7

24MEDIA NETWORK