Ο Κρόιφ αποχώρησε από τον Άγιαξ

Ο Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο των πνευμόνων, αποχώρησε από τον Άγιαξ, καθώς διαφώνησε σε θέματα αθλητικής πολιτικής με τους διοικούντες την ολλανδική ομάδα.

Ο Κρόιφ αποχώρησε από τον Άγιαξ

Παρά τη μεγάλη μάχη που δίνει με τον καρκίνο των πνευμόνων, ο Γιόχαν Κρόιφ παρέμεινε, τους τελευταίους μήνες, στη θέση του Τεχνικού Συμβούλου στον Άγιαξ. Όλα αυτά μέχρι τη Δευτέρα (16/11), όταν κι ανακοίνωσε την αποχώρησή του, αποκαλύπτοντας πως υπήρξε διαφορά φιλοσοφίας σε θέματα πολιτικής του συλλόγου.

Ο θρύλος του "Αίαντα" κατείχε τη συγκεκριμένη θέση από τον Φεβρουάριο του 2011, αλλά τους τελευταίους μήνες υπήρξε "αλλαγή πλεύσης" από την πλευρά των διοικούντων το σύλλογο, με αποτέλεσμα να μην έχει ενεργό ρόλο στις αποφάσεις.

Η "σταγόνα" που φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απόλυση του του Βιμ Γιονκ, ο οποίος εργαζόταν στο σχολείο ποδοσφαίρου του Άγιαξ, στο πλευρό του Ντένις Μπέργκαμπ. Πλέον, ο 68χρονος παλαίμαχος άσος θα επικεντρωθεί στη μεγάλη μάχη που δίνει με την επάρατη νόσο, με όλο τον κόσμο να ελπίζει πως θα βγει νικητής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK