Αποσύρεται ο Γιάνσεν

Την απόφασή του να αποσυρθεί από τη δράση σε ηλικία μόλις 32 ετών εξαιτίας των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει στο γόνατο, ανακοίνωσε ο Τέο Γιάνσεν.

Αποσύρεται ο Γιάνσεν

Ο Ολλανδός μέσος της Φίτεσε πάλεψε σκληρά για να επιστρέψει, ωστόσο η αναμέτρηση της 6ης Οκτωβρίου με την Φέγενορντ έμελλε να είναι η τελευταία της καριέρας του.

"Μετά τον τραυματισμό στους συνδέσμους ήθελα να επιστρέψω και να παίξω σε λίγα ματς, εξαιτίας όμως του νέου προβλήματος αποφάσισα να μην το κάνω. Ως εκ τούτου άρχισα να σκέφτομαι το μέλλον μου και γοργά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό δεν θα συνδέεται με τα γήπεδα", είπε μεταξύ άλλων ο πέντε φορές διεθνής με τους "οράνιε".

Ο Τέο Γιάνσεν χαρακτηρίστηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ολλανδικού ποδοσφαίρου στα τέλη των 90s και το 2010 κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Τβέντε. Δύο χρόνια αργότερα συνέβαλε τα μέγιστα για να διατηρήσει ο Άγιαξ τα σκήπτρα στην Eredivisie, ωστόσο οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 32χρονος δεν θα εγκαταλείψει την αγαπημένη του Φίτεσε, αφού έχει ήδη συμφωνήσει να αναλάβει θέση στο τμήμα σκάουτινγκ από την 1η Ιουλίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK