Έντονες αποδοκιμασίες σε Αναστασίου

Η Ρόντα επέστρεψε στις... ήττες και οι φίλαθλοι της αποδοκίμασαν τον Έλληνα τεχνικό την ώρα της αλλαγής του Παπάζογλου! Τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου και ποιος ο ρόλος του Ανελκά σε μία ομάδα που βρίσκεται σε σύγχυση (VIDEO).

Έντονες αποδοκιμασίες σε Αναστασίου
anastasiou

Εννέα μεταγραφές πραγματοποίησε η Ρόντα στη χειμερινή περίοδο, ενώ άλλαξε και ιδιοκτησιακό καθεστώς, με τον Ρώσο επιχειρηματία Αλεξέι Κοροτάεφ να αγοράζει μεγάλο μέρος από τις μετοχές του συλλόγου.

Μέσα σε όλα η Ρόντα συμφώνησε και με τον Νικολά Ανελκά, ο οποίος ανέλαβε ρόλο ειδικού συμβούλου σε μία ομάδα με Εβραϊκές ρίζες, έχοντας στο παρελθόν κάνει αντισημιτικές δηλώσεις!

Παρόλα αυτά η ομάδα δεν... λέει να σηκώσει κεφάλι. Μετά τη νίκη με 4-0 κόντρα στην Εξέλσιορ, ήρθε νέα εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Άγιαξ, για να ολοκληρωθεί η... ωραία ατμόσφαιρα που λέει και η ταινία.

Μάλιστα, την ώρα που ο Γιάννης Αναστασίου έκανε αλλαγή τον Γερμανό επιθετικό Ντάνι Σαχίν στο 59ο λεπτό, για να περάσει στη θέση του τον Παπάζογλου, αποδοκιμάστηκε.

Ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός, πάντως, αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με ψυχραιμία και δήλωσε:

"Καταλαβαίνω τον κόσμο που αποδοκιμάζει. Όσον αφορά την αλλαγή του Ντάνι, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος πως δεν είναι έτοιμος για 90 λεπτά. Είναι εύκολο να αποδοκιμάζεις, όμως εμείς ξέρουμε πως τι είναι καλύτερο για την ομάδα".

Η Ρόντα βρίσκεται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK