Ολαϊτάν: "Η Τβέντε είναι ένα εξαιρετικό βήμα στην καριέρα μου"

Ο Μάικλ Ολαϊτάν παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Τβέντε από τον Ολυμπιακό και στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ολλανδικής ομάδας αναφέρθηκε στον λόγο που αποδέχθηκε την πρόταση, στην ατμόσφαιρα που συνάντησε, ενώ υποσχέθηκε πολλά γκολ.

Ολαϊτάν: "Η Τβέντε είναι ένα εξαιρετικό βήμα στην καριέρα μου"

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης (31/07), ο Μάικλ Ολαϊτάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τβέντε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" παραχώρησαν τον 22χρονο άσο για ένα χρόνο στην ολλανδική ομάδα προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει δριμύτερος.

Ο Νιγηριανός επιθετικός, στις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης της Τβέντε, αναφέρθηκε στους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση, μίλησε για την ατμόσφαιρα στην ομάδα, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι να σκοράρει πολλά γκολ.

"Η Τβέντε είναι ένα εξαιρετικό βήμα στην καριέρα μου. Συζήτησα με την οικογένειά μου και αποφάσισα να δεχθώ αυτή την πρόταση. Το Ολλανδικό πρωτάθλημα μου ταιριάζει, όπως και το παιχνίδι της Τβέντε. Οι εγκαστάσεις της ομάδας, καθώς κι η ατμόσφαιρα μου αρέσει πολύ. Έχω πολλά κίνητρα και στόχος μου να σκοράρω πολλά γκολ".

Διαβάστε ακόμα:

Δανεικός στην Τβέντε ο Ολαϊτάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK