Επιβεβαίωση για Κρόιφ

Η επιβεβαίωση ήρθε από εκπρόσωπο του Γιόχαν Κρόιφ: "Οι εξετάσεις έδειξαν καρκίνο".

Μία εκπρόσωπος του Γιόχαν Κρόιφ ανακοίνωσε ότι ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου πάσχει από καρκίνο των πνευμόνων.

Η Κάρολ Τέιτ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο "ιπτάμενος Ολλανδός" υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που επιβεβαιώνουν την κατάσταση της υγείας του.

Η είδηση - "βόμβα" του "Catalunya Ràdio" που κάνει τον γύρο του κόσμου από το πρωί αποδείχθηκε αληθινή.

Παρ' όλα αυτά, δεν ανακοινώθηκε ούτε σε πιο στάδιο βρίσκεται ο καρκίνος ούτε λεπτομέρειες για τη θεραπεία που θα ακολουθήσει ο πρώην άσος του Άγιαξ, της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ολλανδίας.

"Τις προηγούμενες εβδομάδες, ο Γιόχαν Κρόιφ υποβαλλόταν σε εξετάσεις σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, όπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο. Οι εξετάσεις συνεχίζονται. Λόγω της προστασίας της προσωπικής ζωής του Γιόχαν και της οικογένειάς του και του γεγονότος ότι οι ιατρικοί έλεγχοι δεν έχουν ολοκληρωθεί, δεν θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις αυτήν τη στιγμή", ανέφερε η εκπρόσωπος του 68χρονου Κρόιφ.

"Ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του Γιόχαν και της οικογενείας του. Όταν οι εξετάσεις ολοκληρωθούν, θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες", κατέληξε.

Ο Κρόιφ, ο οποίος στο παρελθόν κάπνιζε 20 τσιγάρα την ημέρα ακόμα και ως παίκτης, το 1991 υποβλήθηκε σε διπλό bypass και έκτοτε σταμάτησε το κάπνισμα και μάλιστα συμμετείχε σε μεγάλη εκστρατεία εναντίον του τσιγάρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διαγνώστηκε με καρκίνο στους πνεύμονες ο Κρόιφ