"Γιόχαν Κρόιφ" θέλουν το Καμπ Νου οπαδοί της Μπαρτσελόνα

Μερίδα οπαδών της Μπαρτσελόνα αρχίζουν καμπάνια έτσι ώστε το ιστορικό Καμπ Νου να πάρει το όνομα του Γιόχαν Κρόιφ.

"Γιόχαν Κρόιφ" θέλουν το Καμπ Νου οπαδοί της Μπαρτσελόνα

H λατρεία των οπαδών της Μπαρτσελόνα για τον Γιόχαν Κρόιφ είναι πασίγνωστη.

Μετά το θάνατο του Ιπτάμενου Ολλανδού στη Βαρκελώνη την Πέμπτη φίλοι της Μπάρτσα ξεκίνησαν καμπάνια έτσι ώστε το ιστορικό Καμπ Νου να πάρει το όνομα του θρυλικού άσου που τίμησε όσο λίγοι την ομάδα.

Ο Κρόιφ έτσι και αλλιώς έχει συνδέσει τη ζωή του με τη Βαρκελώνη. Εδωσε στο γιο του το καταλανικό όνομα Ζόρντι (σε πείσμα μάλιστα τότε του φρανκικού καθεστώτος), ζούσε μόνιμα στην πόλη στην οποία πέθανε και αποτεφρώθηκε.

Ανάλογη πρωτοβουλία πάντως αναμένεται να πάρει και ο Αγιαξ ο οποίος θέλει να δώσει το όνομα του Γιόχαν Κρόιφ στην "Αμστερνταμ Αρίνα".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ