Κρόιφ: "Ευχαριστώ, με συγκινήσατε!"

Παρά το γεγονός ότι πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο στο πνεύμονα, ο Γιόχαν Κρόιφ όχι μόνο διατηρεί σε πολύ υψηλά επίπεδα την ψυχραιμία του αλλά συνεχίσει κανονικότατα την καθημερινότητά του.

Κρόιφ: "Ευχαριστώ, με συγκινήσατε!"
Κρόιφ

Ο Ολλανδός θρύλος του ποδοσφαίρου αρθρογράφησε, όπως κάθε Δευτέρα στην Telegraaf και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος του ποδοσφαίρου υποδέχθηκε την είδηση της ασθένειάς του.

"Ηταν πολύ συγκινητικό και είμαι περήφανος για τη στήριξη που έδειξαν όλες οι αντιδράσεις" τόνισε ο "Ιπτάμενος Ολλανδός" ο οποίος δεν δίστασε να δώσει και λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του.

Αποκάλυψε, πιο συγκεκριμένα, ότι προς το παρόν επιβάλλεται σε σωρεία ιατρικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν οι γιατροί τον τύπου του καρκίνου από τον οποίο πάσχει για να του συστήσουν την κατάλληλη θεραπεία.

Για το τέλος δεν παρέλειψε να κάνει και κριτική στο ολλανδικό ποδόσφαιρο του οποίου οι παίκτες " τρέχουν πολύ με την μπάλα αλλά όχι αρκετά χωρίς αυτήν" . Λατρεία του ποδόσφαιρο για τον Κρόιφ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK