Ο γιος του Πάτρικ Κλάιφερτ είναι... 7 χρόνια μπροστά!

O 17χρονος γιος του Πάτρικ Κλάιφερτ, Τζάστιν, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στον Άγιαξ ωστόσο έχει βρει την ομάδα που θα παίξει σε 7 χρόνια από τώρα! Ποιος παίκτης είναι το πρότυπό του!

Former Dutch national player Patrick Kluivert carrys the trophy prior the Europa League final soccer match between Benfica and Chelsea at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Wednesday May 15, 2013. (AP Photo/Martin Meissner)
Former Dutch national player Patrick Kluivert carrys the trophy prior the Europa League final soccer match between Benfica and Chelsea at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Wednesday May 15, 2013. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Πάτρικ Κλάιφερτ ήταν ένας από τους πλέον θεαματικούς Ολλανδούς επιθετικούς που έκανα την εμφάνισή τους στο ευρωπαϊκό προσκήνιο την περασμένη 20 ετία, έχοντας θητεία μεταξύ άλλων σε Άγιαξ, Μίλαν, Μπαρτσελόνα και Νιούκαστλ, ωστόσο αυτός που βρίσκεται πλέον στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας (μιας που ο ίδιος ανήκει στο διοικητικό τιμ της Παρί Σεν Ζερμέν) είναι ο γιος του.

Former England and PSG soccer player David Beckham, left, and former Dutch player Patrick Kluivert take their seats before the Champions League soccer match between PSG and Barcelona, at the Parc des Princes stadium, in Paris, Tuesday, Sept. 30, 2014. (AP Photo/Christophe Ena)
Former England and PSG soccer player David Beckham, left, and former Dutch player Patrick Kluivert take their seats before the Champions League soccer match between PSG and Barcelona, at the Parc des Princes stadium, in Paris, Tuesday, Sept. 30, 2014. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Αναφερόμαστε φυσικά στον 17χρονο γιο του, Τζάστιν, που εντάχτηκε στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ το 2007 και πρόσφατα πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα του "Αίαντα", με τον Κλάιφερτ Jr να αποκαλύπτει μάλιστα και μία επιθυμία αναφορικά με μελλοντικό σταθμό στην καριέρα του.

"Παρακολουθώ τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όχι μόνο λόγω των ικανοτήτων του, που είναι προφανείς, αλλά επίσης για τον τρόπο που ζει και τρώει και το πόσο σκληρά προπονείται. Είναι πραγματικά ένα παράδειγμα για μένα", τόνισε αρχικά σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Goal.com", για να συνεχίσει:

Ο γιος του Πάτρικ Κλάιφερτ είναι... 7 χρόνια μπροστά!

"Η Μπαρτσελόνα όμως είναι ο σύλλογος-όνειρο για μένα. Μέσα σε επτά χρόνια από τώρα, θα ήθελα να βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα. Προηγουμένως όμως θα ήθελα να παίξω στην Αγγλία. Μου αρέσει πολύ ο ανταγωνισμός της Premier League και θα ήθελα να πάρω μέρος σε αυτό το πρωτάθλημα".

Φυσικά και ο Τζάστιν έχει επηρεαστεί ως την... Μπαρτσελόνα από τον πατέρα του (ως 18χρονος σκόραρε για τον Άγιαξ στον τελικό του Champions League του 1995 και του χάρισε το τρόπαιο), ο οποίος φόρεσε τη μπλαουγκράνα φανέλα και πέρα από το πρωτάθλημα του 1999 που πήρε έχει να επιδείξει 90 γκολ σε 182 εμφανίσεις του στην Primera Division.

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena, Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK