Ο Ρόμπεν έβαλε την Ολλανδία πάνω από την Μπάγερν

Στα 33 του χρόνια ο Άριεν Ρόμπεν έχει ταλαιπωρηθεί από αμέτρητους τραυματισμούς. Πολλοί στη θέση του θα είχαν εγκαταλείψει την εθνική τους ομάδας για να επικεντρωθούν σε συλλογικό επίπεδο. Αυτά για τους... άλλους, όχι τον Ρόμπεν. Διαβάστε τι δήλωσε.

Netherland's forward Arjen Robben exercises during a training session at the Estadio Nacional in Brasilia, Brazil, Friday, July 11, 2014. Dutch squad plays Saturday's third-place match against host Brazil. "They can keep it,"  Robben said of the third-place game. "Only one prize counts and that is becoming world champion."(AP Photo/Eraldo Peres)
Arjen Robben AP

Η φετινή σεζόν δεν μοιάζει με τις προηγούμενες για τον έμπειρο Ολλανδό επιθετικό. Μπορεί να ξεκίνησε κάπως... πιασμένος, όμως ο Ρόμπεν έχει παίξει σε αρκετά παιχνίδια δείχνοντας να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Βάσει του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του, ωστόσο, πολλοί πίστευαν πως θα τα παρατούσε από την εθνική του ομάδα, έτσι ώστε να επικεντρωθεί στην Μπάγερν. Όπως δήλωσε ο 33άχρονος άσος, πέρασε από το μυαλό του, όμως το απέρριψε. Ο λόγος; Θέλει να πάει στο Μουντιάλ το 2018!

"Είπα στον εαυτό μου πως πρέπει να διαλέξω. Να επικεντρωθώ ολοκληρωτικά στην Μπάγερν ή να είμαι και στην εθνική. Δεν σας κρύβω πως το σκέφτηκα αρκετά. Μίλησα με την οικογένεια μου και τον προπονητή, Ντάνι Μπλίντ", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαι σε καλή κατάσταση αρκετό καιρό τώρα, έτσι αποφάσισα πως θα συνεχίσω και στην εθνική ομάδα. Θέλω να πάω στο Μουντιάλ με την Ολλανδία".

Photo credit: AP Photo/Eraldo Peres

News 24/7

24MEDIA NETWORK