Ανακοίνωσε τον Λίνο

Ο Άλβες Λίνο ανακοινώθηκε επίσημα από την Ακαντέμικα, με την οποία βρισκόταν σε επαφή από τη στιγμή που έγινε ξεκάθαρο ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ανακοίνωσε τον Λίνο

"Είμαι εδώ για να βοηθήσω την Ακαντέμικα. Αυτό που θέλουν όλοι είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Υπάρχουν πολλές διαφορές που παρατηρώ σε σχέση με τη σεζόν 2006/2007, όταν αγωνίστηκα εδώ και τα πράγματα έχουν βελτιωθεί προς το καλύτερο. Θα πρέπει τώρα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο.

Όλοι με δέχτηκαν με πολύ ωραίο τρόπο και με βοήθησαν αμέσως εδώ. Δουλεύουμε σκληρά, η προετοιμασία της σεζόν πηγαίνει καλά και αυτό θα αποδώσει καρπούς στο μέλλον. Έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας και αυτό είναι σημαντικό", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του πρώην αμυντικού του "δικεφάλου" στην επίσημη ιστοσελίδα της πορτογαλικής ομάδας.

Ανακοίνωσε τον Λίνο

H επίσημη ανακοίνωση της Ακαντέμικα

Ο Άλβες Λίνο αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ και με το ήθος, την ποιότητα και το πάθος του σίγουρα θα μείνει για πολύ καιρό στο μυαλό των φίλων της ομάδας ως ένας από τους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν την ασπρόμαυρη φανέλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK