Ήττα πριν τον Ολυμπιακό για την Αρούκα

Η Αρούκα γνώρισε την ήττα με 2-0 απ' την Μποαβίστα εκτός έδρας, παρουσιάζοντας αμυντικά προβλήματα λίγες ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Europa League.

Ήττα πριν τον Ολυμπιακό για την Αρούκα

Αρκετές αδυναμίες, κυρίως στον αμυντικό τομέα, παρουσίασε η Αρούκα λίγες ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Europa League. Η πορτογαλική ομάδα ηττήθηκε με 2-0 απ' την Μποαβίστα "Στο Εστάντιο Ντο Μπέσα" για την 1η αγωνιστική της Primeira Liga. Ο αγώνας άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για την αντίπαλο των "ερυθρόλευκων", αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Ιντρίσα Μαντιάνγκ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ και έφθασαν σε δεύτερο γκολ στο 25' με τον Λούκας, ύστερα από ασίστ του Ρενάτο Σάντος.

Η Αρούκα, παρά την... ψυχρολουσία, προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Βάλτερ Γκονσάλες δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση τους, κυνήγησαν τη μείωση του σκορ, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Μάλιστα, στο 83' ο Φάμπιο Εσπίνιο θα μπορούσε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μποαβίστα, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η σύνθεση της Αρούκα (4-3-3): Ράφαελ, Γκέγκε, Ζουμπάλ, Ούγκο Μπάστο, Άντερσον Λούις, Αντρέ Σάντος (77' Σανσιντίνο Σίλβα), Νούνιο Κοέλιο, Κριβελάρο (57' Νούνο Βαλέντε), Ματέους, Ζεκίνια (32' Μάρλον), Βάλτερ Γκονσάλες.

Δείτε σε VIDEOS τα γκολ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σταύρος Γεωργακόπουλος: Τα πρώτα στοιχήματα του Μπέντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK